Вълшебният еликсир срещу хипертония на Минчо Празников

Известният синоптик използва този лек от години

Известните личности също биват застигнати от болести. Синоптикът Минчо Празников разкрива своя вълшебен еликсир при хипертония.

При все, че известният български синоптик Минчо Празников, любим на няколко поколения българи като цяло се радва на добро здраве, той също е сред хората попаднали в плен на коварната хипертония.
Всеки е наясно колко опасна може да бъде нелекуваната хипертония. Синоптикът има свое домашно лекарство за лечение на болестта и го предпочита пред химиите, които ни продават в аптеките.

хипертония

Известният синоптик използва този лек от години

78-годишният Минчо Празников цери коварната хипертония от години с домашният еликсир, който споделя за всички, страдащи от този проблем.
Изпълнението на напитката не е сложно, но трябва да се консумира редовно. Синоптикът споделя, че е щастлив, че е успял да открие такива съставки, които могат да се открият много лесно и не среща никакви затруднения.
Освен всичко останало, съставките, които използва не са скъпи.

За приготвянето на домашния илач срещу хипертония, са ви необходими 10 гр. джинджифил на прах, 400 гр. кисело мляко, 20 гр. канела на прах и един предварително пасиран банан.
Ако не разполагане с миксер или блендер можете да пасирате банана с помощта на вилица.
Смесвате добре всички тези съставки и получавате невероятен еликсир срещу хипертония, от който се взима по една супена лъжица всеки ден на гладен стомах.
Ако през деня усетите, че кръвното започне да ви се покачва, вземете отново една лъжица от еликсира.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Известният синоптик твърди, че с това лесно и бързо домашно лекарство лекува успешно коварната хипертония. Той твърди, че са необходими само няколко минути, за да започне да действа.
Празников си дава сметка, че основната причина, поради която се „хваща” тази болест е нездравословният начин на живот.
Почти никой не живее здравословно, категоричен е синоптикът, тъй като ако не друго е подложен на невероятен стрес и напрежение в ежедневието си.

За да намалите сериозните последствия от този проблем, би било добре да забравите за мазните и солените храни.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *