Дядо Марин: При ужилване от пчела можем да се справим за 1 минута! (ВИЖ МЕТОДА МУ)

Ужилване от пчела е неприятен момент за всеки човек. Ето защо трябва да знаем как можем да се облекчим по най-бързия начин, за да няма последствия!

Марин Димов е един от най-добрите и известни пчелари у нас. Той има множество методи за всякакви лечения. Сред най-прочутите му е този за кръвното нялягане, който Doctorbg.net вече изложи на вниманието ви. Сега ще се спрем на ужилване от пчела – също много коварно нещо, което застига мнозина.

Ужилване от пчела може да предизвика крайно много неприятности, затова вземете мерки бързо!

Ужилване от пчела може да предизвика крайно много неприятности, затова вземете мерки бързо!

Когато се стигне до инцидента с пчелата, е важно да се действа на момента. Първото, което се прави, е да се извади жилото, независимо колко е надълбоко. След това се пристъпва към начина да не се получи оток и пострадалото място да няма последствия.

Лекът, който предотвратява подуването, е аспиринът. Трябва да се вземе една таблетка и да се навлажни леко с вода. После се поставя на ужиленото лясто и се държи там една минута.

Интересното е, че действието е мигновено и не само външно. Самото място остава без подуване, но и болката спира. Този трик е бил използван от дядо Марин още в детските му години. Той е икономист по образование, но голямата му страст не е икономиката, а пчеларството.

„В рамките само на 1 минута си решавате всичките проблеми. Да станеш жертва на ужилване от пчела не е приятно за никого, но не са виновни пчелите. За да ви е убола някоя от тях, трябва да е имала сериозна причина. Защото знаете, че след това тя умира.“ – казва бай Марин.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Той твърди, че лекът с навлажнения аспирин влияе със същата сила и при ужилване от оса. В тези случаи обаче е хубаво лекарството да се държи 2 минути върху мястото. Осата е по-коварно същество от пчелата и е нужно човек да се презастрахова допълнително при инцидент с нея.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *