Безценни: Ето ги 2-те тайни рецепти за здраве на фамилия Живкови! (ефектът е в комбинациите)

Това са двете тайни рецепти за здраве, които фамилия Живкови безкрайно е уважавала!

Каквото и да се говори за Тодор Живков, наследниците му и времето, в което е управлявал, изобщо не са малко тези, които с охота биха пожелали Тато да се върне. Дали са прави, или не, не е тема на днешното четиво, затова оставяме тези въпроси на историята.

Това, което се разкри, е далеч по-ценно, защото касае човешкото здраве. Всички са наясно, че семейство Живкови е имало връзки с най-добрите лекари, билкари, знахари и други лечители, които са се грижили за здравето им.

рецепти за здраве

Тайните рецепти за здраве на семейство Живкови са изцяло природни и натурални

От тях именно са останали и тези две тайни рецепти за здраве, които фамилията много е уважавала. Защото и двете имат способността да пречистват изцяло организма ни и да премахват от него всички лоши натрупвания и мръсотии, които рано или късно, водят до тежки заболявания.

“Фигурин

Въпросните две рецепти изчистват шлаката от тялото, скоростно намаляват лошия холестерол, подобряват метаболизма и много помагат против атеросклероза. Способността им да пречистват кръвоносните съдове е безценна за всеки, който иска да е здрав.

А ето ги и точните рецепти за здраве на фамилия Живкови. Първата от тях се състои изцяло и само от билки. Трябва да се смесят по сто грама от посочените билки, а те са жълт кантарион, лайка, безсмъртниче и брезови пъпки.

Всяка сутрин се взима по една лъжица (но да е супена) от тази билкова смес и се залива за двадесет минути с половин литър много вряла вода. После се прецежда и половината се изпива до дъно, но на гладно. Може да се подслади и с малко мед.

След като отварата е погълната, не по-малко от 30 минути не се приема нищо друго. А вечерта преди лягане се изпива втората половина. Това се прави поне един месец всеки ден, тъй като билките действат на здравето ни чрез натрупване.

Втората от тайните рецепти за здраве на фамилия Живкови е още по-лесна, но също толкова полезна. Взимате брашно от елда – пак супена да е лъжицата, 180 грама айран и малко мед – на око.

Прави се като изливаме айрана върху брашното от елда и разбъркваме получената кашица. Медът не го поставяме веднага, защото тази кашица я слагаме в хладилника, за да престои вечерта.

Ядем сместа сутрин, вместо да закусваме, като разбъркваме още веднъж и чак тогава слагаме вътре меда. Три часа след този прием, не бива да се яде нищичко. Срокът за правене на това пречистване и оздравяване е две седмици или 14 дни.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *