Д-р Неделя Щонова: Само с тези 2 съставки след 2 седмици ще имате изцяло ново тяло!

Красивата д-р Неделя Щонова знае как да омайва хората с перфектната си визия. За това обаче тя има много методи, повечето от които твърде ефикасни!

За да се стопят мазнините по човешкото тяло, са нужни усилия, но и знания. Човек трябва да знае как точно да отслабне, т.е. какво да консумира за сваляне на килограмите.

Д-р Неделя Щонова може да ви помогне да направите това от снимката

Д-р Неделя Щонова може да ви помогне да направите това от снимката

Д-р Неделя Щонова го знае, тъй като е голям специалист в тази област и може да помогне на всеки да се сдобие с мечтаната фигура. Тя самата изглежда безупречно, което подсказва за богатия ѝ опит в това начинание.

Днес ще разгледаме метода, който се състои от ябълков оцет и сушени смокини. Той се използва за топене на мазнини по местата, на които са натрупани излишни такива.

Набоцкайте добре с клечка за зъби от всички страни три сушени смокини. После ги поставете в стъклен буркан и ги залейте с ябълков оцет, чието количество се сипва до изцялото заливане на смокините.

Бурканът пренощува затворен и в този си вид, а на сутринта се изяждат смокините. Оцетът обаче не се изхвърля, а се оставя за следващата процедура на другия ден. В този оцет могат да топят смокини точно 7 дни. На осмия той се подменя с нов и следват още 7 дни.

Така целият процес по отслабване трае 2 пълни седмици. След този период мазнините в кръвта са изчезнали и килограмите са значително по-малко.

„Със сушени смокини и ябълков оцет могат да се свалят до 7-8 кг. за 14 дни. Това е много полезна процедура, защото изхвърля мазнините от кръвта и така създава пречистване на тялото, освен отславане. Само 2 седмици, а после ефектът трае с месеци.“ – споделя по темата д-р Неделя Щонова.

Важно е смокините да се изяждат на гладен стомах и винаги сутрин. Затова еликсират трябва да се приготвя вечер, което ще му позволи да престои достатъчно време, преди да бъде вкаран в употреба, установи екипът на Doctorbg.net.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Д-р Неделя Щонова: Само с тези 2 съставки след 2 седмици ще имате изцяло ново тяло!

  1. Аз приложих диетата със смокините.Теглото ми нсмсля с 4 кг.Са мо мазнините на корема си останаха.
    Въпроса ми сега след колко време отново може да се приложи???

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *