Билкарят Дончо Тонев: Смятат го за бурен, но това е чудо, което лекува напълно диабет и пародонтоза!

Известният билкар от Хасково Дончо Тонев разкри невероятен и доказан лек за диабет и пародонтоза!

Хасковският билкар Дончо Тонев е известен из цялата страна с уникалната си колекция от билки и рецепти за лечение на редица заболявания, дори и особено тежки.

Днес ще запознаем читателите с едно от чудесата за билкаря, което навремето, а и до ден днешен някои хора са определяли като обикновен бурен. То обаче е бурен, а билка с удивителни лечебни свойства. Особено ефективни при лечение на диабет и пародонтоза.

диабет

Ето го „буренът“, който всъщност е истинско чудо за лечение на диабет и пародонтоза

Става дума за удивителния живовляк, който Дончо Тонев и редица други признати природни лечители не спират да хвалят. Първата рецепта с живовляк, която ви представяме, е тъкмо тази за лечението на диабет.

Това е от малкото билки, които драстично регулират нивото на кръвната захар и помагат на болните от диабет. Добре е диабетиците да изяждат всеки ден по три листа от живовляк преди да се нахранят.

Другата рецепта против диабет с живовляк е тази – трябва да се полеят с 500 милилитра кипяща вода двадесет грама от посочената билкова смес. Тя се състои от тридесет грама плодове от хвойна и листа от билката трънка, както и по четиридесет грама от живовляк, черна боровинка, бял имел, корени от коприва, корени от жаблек и от глухарче.

“Фигурин

Получената вече отвара е добре да кисне за час заедно с билките вътре в нея. После е готова за пиене като от нея пием по една чаша за вино преди 3-те хранения.

Отварата само от живовляк пък е подходяща за лечение на болни венци и пародонтоза като към нея е добре да поставим и една щипка сода бикарбонат за още по-мощен ефект. С тази смес се прави жабурене на устата и гаргара по няколко пъти на ден.

Изпробвайте рецептите и Вие, а после споделете мнения и опит!


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *