Мария Илиева: Пия само по 2 чаши дневно, но такъв ефект за 5 дни не съм виждала досега! (РЕЦЕПТА)

Засилване на имунната система и изцяло подобряване на здравето – могат да бъдат осъщестени чрез страхотна рецепта!

Ясно е отдавна, че за да се сдобиеш с перманентно добро здраве, трябва да осъществяваш често засилване на имунната система. То може да стане по различни начини, но всички специалисти се обединяват около това, че в организма трябва да има алкална среда.

Един от методите, които могат да постигнат тази среда, премахвайки киселинността, е чрез редовна консумация на алкална вода. Това е невероятна напитка, която дори самата Мария Илиева пие много често.

Направете си мощно засилване на имунната система!

Направете си мощно засилване на имунната система!

Съставки:

  • органичен лимон (1 бр.)
  • органичен сок от алое вера (1 ч. лъж.)
  • непастьоризиран мед (1 ч. лъж.)
  • органичен ябълков оцет (1 ч. лъж.)
  • топла вода (чаша и половина)
  • мента или босилек (няколко листенца)

Някои от съставките са кисели. Това са лимонът и ябълковият оцет. След поглъщане обаче те стават с алкациращ ефект.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Приготвянето е много просто. Нужно е само да смесите съставките. Добре е да минат за малко и през блендер. Те са такива, че няма да имат нужда от дълго сливане една с друга. Бързо се постига хомогенна смес.

Консумацията също е лесна. Тя се състои в две изпивания на алкалната вода на ден. Тоест приготвяте си я сутрин и наведъж я поглъщате. Това трябва да се прави на изцяло гладен стомах. Другата доза си я приготвяте и взимате преди лягане, поне 2 часа след вечерята.

„Чувствам се отлично, никога преди не съм била така. Само 5 дни пиех алкална вода и това ме зареди с енергия за месеци напред, да не кажа години. Съветвам всеки да взима от този еликсир.“ – споделя щастливо певицата Мария Илиева.

Водата, освен че води до засилване на имунната система, предпазва от всякакви ракови образувания, защото те се появяват в киселинна среда, а тази напитка обръща средата в алкална. Именно затова се пие винаги на гладно сутрин, преди в стомаха да са постъпили вредители като повечето от днешните хранителни продукти, които хората консумират.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *