Саркис Инджиян: Това евтино „изтегляне“ е чудо против пародонтоза! Започнете го още сега у дома

Саркис Инджиян е известен лечител, помогнал на мнозина! Рецептата му за лечение на пародонтоза е удивителна

Известният лечител Саркис Инджиян сподели един от най-ефикасните и доказани лекове против пародонтоза, който цери напълно това неприятно, а и опасно заболяване на венците.

Всички знаем, че пародонтозата е наистина страховита ако не се лекува навреме, тъй като тя е една от основните причини за загубата на зъби. Още щом усетите, че венците ви започват да кървят или се оголват, няма време за губене, съветва Инджиян.

пародонтоза

Да, пародонтоза се лекува, но трябва да бъдем постоянни

Тези, които вече са диагностицирани със заболяването пародонтоза, също може да се излекуват изцяло с този наглед обикновен, супер евтин, но най-мощен и ефикасен метод.

Той се нарича „изтегляне“ и се прави дори приятно – не се впечатлявайте от самата дума, защото никой няма да „тегли“ и „дърпа“ нищо от устата ви. Напротив – това изтегляне има за цел да отстрани зъбните бактерии, гъбичките, плаките и всички вредни неща в устната ни кухина.

То действа като чудо за венците и зъбите, а пародонтозата се лекува напълно при последователно и ежедневно третиране в рамките на месец, че и по-малко.

Това, от което се нуждаете, е само някакво растително олио. То може да бъде слънчогледово олио, зехтин, сусамово, или кокосово масло. Взима се по една пълна супена лъжица и се поставя в устата. Трябва да е достатъчно количеството, за да обхване всички зъби и се започва усилено и бързо жабурене.

Демир бозан билки за бъбреци

Прави се от един до три пъти всеки ден, зависи от състоянието на венците и пародонтозата като цяло. Добре е жабуренето да трае не по-малко от 15 или 20 минути, за да се превърне олиото в бяла консистенция. Чак тогава се изплюва. Така олиото привлича в устата различни по вид патогени, които след това се изплюват заедно с него.

То прониква и в трудните за достъп иначе места под венците и спомага за изчистването и укрепването им.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Саркис Инджиян: Това евтино „изтегляне“ е чудо против пародонтоза! Започнете го още сега у дома

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *