Този еликсир те държи 6 години: Виж как д-р Макдугъл пречиства кръвта! (РЕЦЕПТА)

Всеки желае най-полезното за него пречистване на кръвта, но не всеки би могъл да го постигне толкова бързо и с толкова малко съставки!

Вярно е, когато казват, че от кръвната картина на човека зависи неговото здраве. Затова няма нищо чудно в твърдението, че едно пречистване на кръвта значи подобряване състоянието на целия организъм.

Именно това прави д-р Джон Макдугъл. Той само с две съставки изчиства напълно кръвта и след едва 11 дни човек вече се чувства чисто нов, научи Doctorbg.net.

Става въпрос за спирт и чесън. От тях се прави уникална тинктура, която може дори да спаси човешки живот. Важно е да се знае обаче, че еликсирът е много силен и не бива да се ползва неограничено. Затова като период е определен този от 11 дни.

Рецептата е сред най-лесните, които някога сте правили. Взимат се 350 гр. чесън и се разделят на скилидки. После се обелват и се поставят в хаванче. Там се смилат чрез дървено или порцеланово чукало.

Пийте 40 дни това лекарство за прочистване на кръвоносните съдове и резултатът ще ви смае!

“Демир

След като сте направили това, поставяте чесъна в стъклен буркан. Следва заливане с 200 мл. спирт от 96%.

Приемът на тинктурата за пречистване на кръвта се извършва по строги определени правила. Те са описани в таблицата, която ви показваме по-долу. Всяка доза трябва задължително да се разрежда в 50 мл. студено мляко.

Установено е, че след 11-те дни кръвоносните съдове вече са доста по-еластични и артериите са добре отпушени. Притокът на кръв вече се извършва много по-лесно, което подмладява целия организъм. От мазнините в кръвта пък няма и помен.

„Еликсирът е открит още през 1970 г., но аз промених леко пропорциите му, за да стане идеален за пречистване на кръвта. Много е силна тинктурата, затова се приема веднъж на 6 години.“ – споделя д-р Макдугъл.

Той е специалист и в областта на храненето и отслабването. За още по-добър ефект съветва хората да не приемат алкохол, мазни храни, кафе, какао или силни чайове по време на 11-те дни от пречистването си.

Вижте в таблицата как да приемате уникалния еликсир!

tablica1

Непременно погледнете и ТОВА:

Лесен начин за прочистване на кръвоносните съдове

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

3 коментара по “Този еликсир те държи 6 години: Виж как д-р Макдугъл пречиства кръвта! (РЕЦЕПТА)

  1. Доктор Макдугъл счита млякото за хранителна отрова. Статията е някакво свободно съчинение.

    • Млякото е храна за малките кърмачета от съответния вид, а не храна за хора над 2 години, както и кърмата на крави, кози и овце е за съответния вид. Ако искате да страдате от болести на дихателната система, на кожата, ракови заболявания или артрит, остеопороза или подобни ставни заболявания – яжте кърмата на животните. Ако искате да сте здрав – яжте ядки, семена, зеленчуци и плодове.

  2. Стига де, не приписвайте една пет хиляди годишна тибетска рецепта на д-р Магдугъл! И лечението не спира на 11-я ден, то продължава докато цялото количество свърши, т.е. 2-3 месеца. За 11 дни организмът едвам се е настроил да отделя токсините. И да задам един въпрос, ако лечението траеше само 11 дни защо е необходимо да се приготвя толкова голямо количество? Да го споделя с цялото си семейство? Или може би с приятелите? Или да си имам и за следващата терапия след 6 години?

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *