Вълшебен домашен еликсир при болки в китките

Ще ви избави и от остеоартрит и ревматоиден артрит

Хората, които са измъчвани от болки в китките знаят колко е трудно да се вършат ежедневните задачи.

Неприятните болки в китките могат да се появят във всеки един момент и да прекроят набързо плановете ви.
Според резултатите от последните проучвания при близо 65% от страдащите този проблем се е появил в резултат на синдрома на карпалния тунел.

Това заболяване представлява притискане на срединния нерв на ръката в една анатомична затворена структура на дланта и китката, която се нарича карпален тунел или канал.

болки в китките

Ще ви избави и от остеоартрит и ревматоиден артрит

До съвсем скоро нямаше лечение на проблема болки в китките. Единственото, което се прилагаше при потърпевшите бе терапия за успокояване на болката. Тя обаче не лекуваше проблема, а само го потискаше.

Съвсем скоро група тайвански учени разкриха, че захарна ваксина може да се окаже начина за справяне с коварната болка, засягаща над 15 милиона души в Европа.
Те твърдят, че инжектирането на захарна смес в ръката ще намали значително възпалението и ще стимулира лечението на тъканта.
В процеса на създаването на захарната ваксина екипът от учени я е приложил на 60 човека с този проблем.

Демир бозан билки за бъбреци

Учените посочват, че захарната ваксина съдържа 5% декстроза (вид захар, получена от царевица) и вода.
Най-хубавото обаче е, че тази рецепта може да бъде приложена и в домашни условия. Според екипа създал ваксината, неприятните болки в китките могат да бъдат облекчени с лъжица обикновена захар, разтворена в малко количество вода.

Освен при болки в китките този лек може да бъде приложен успешно и при хора, страдащи от остеоартрит и при ревматоиден артрит.
Често пъти този проблем се появява при страдащите от диабет, а в редки случаи и в резултат на бременност, тъй като се увеличава притокът на кръв, който увеличава значително натиска върху нерва.

До неотдавна в процеса на лечение на този проблем се включваше и шиниране на китката, за да се обездвижи, редица противовъзпалителни медикаменти и стеродни инжекции.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *