Глория: Винаги съм мечтала за пречистване като това! (РЕЦЕПТА)

Трябва да се прави възможно най-често качествено пречистване на организма, защото така здравето на човек се подобрява значително!

Едно тяло трябва задължително да минава пречиствателен режим от време на време, защото иначе рискува да бъде покосено на различни и опасни болести.

Както е известно, много са нещата, които ни вредят в днешно време. Като се започне от храната, начина ѝ на консумация, алкохола, цигарите и се премине през много други фактори, можем спокойно да отбележим, че едно пречистване на организма е винаги полезно, а понякога и животоспасяващо.

Пречистване на организма - задължително го правете често!

Пречистване на организма – задължително го правете често!

Певицата Глория прилага страхотна рецепта в това отношение. С нея червата стават като нови и се постига свежест на организма, с каквато невинаги можете да се сдобиете.

Рецептата съдържа немного съставки, но всичките са безкрайно полезни. Ето какво трябва да смесите: ябълка (1 бр.), мед (1 ч. лъж.), семена от чиа (1 ч. лъж.), ленено семе (1 ч. лъж.), вода (1 ч. чаша).

Семената се накисват предварително, около 12 часа преди приготвянето. Когато започнете да правите коктейла, е нужно да сложите всичко в блендер, но без чиата. След като се разбият съставките, добавяте и семената от чиа. Следва бъркане за около 5 минути.

Необходимо е тази напитка да се приема задължително и само преди закуска. Препоръчително е това да става поне 20 мин. преди яденето.

Преди нея обаче се пие една чаша с топла вода и малко лимон в нея. Това се прави с цел средата в организма да се подготви за пречистването.

„Истина е, пия от това нещо по няколко дни, когато искам да се почувствам по-свежа и по-млада. Нямате представа какъв ефект има. Чувстваш се като прероден и целия ден си в добро настроение, защото си пълен с енергия. Сбъдната мечта!“ – споделя красивата Глория.

Тази напитка е полезна много не само за пречистване на организма, но и за смущения със стомаха. Особено добър ефект има при запек, тъй като чисти изцяло дебелото черво.

“Фигурин

Няма никакви ограничения в броя на дните, в които може да се консумира. Пие се дотогава, докато се почувства човек изцяло като нов.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *