Внимание! Тези две храни водят до рак на дебелото черво

Хаузен твърди, че разполага с експериментални резултати, които потвърждават недвусмислено тази хипотеза

Немският учен Харолд цун Хаузен, който е носител на Нобелова награда в областта на физиологията разкри двете храни, които причиняват рак на дебелото черво.

Не пренебрегвайте предупрежденията на Хаузен, тъй като тези две храни присъстват на почти всяка българска трапеза и то доста често.
Ученият твърди, че слабо проучен вирус при кравите може да доведе до рак на дебелото черво при хората.
Той е на мнение, че домашните животни могат да се превърнат в пряк причинител на онкологичното заболяване.

Хаузен твърди, че разполага с експериментални резултати, които потвърждават недвусмислено тази хипотеза.
Той припомня, че и редица други учени са алармирали, че червеното месо (свинско, говеждо, телешко или конско) увеличава значително риска от поява на рак на дебелото черво.

рак на дебелото черво

Хаузен твърди, че разполага с експериментални резултати, които потвърждават недвусмислено тази хипотеза

Според Хаузен опасността от поява на рак на дебелото черво се увеличава значително не само от консумацията на говеждо месо, а и от кравето мляко под каквато и да било форма.
Ученият подчертава обаче, че същите канцерогенни съставки, каквито има в тези два вида храни се получават и при пърженето на пилешко месо и риба.
Тяхната консумация също увеличава риска от появата на онкологичното заболяване.

Демир бозан билки за бъбреци

Той подчертава, че в Индия, където не се яде говеждо месо по религиозни причини, случаите на рак на дебелото черво са рядкост.
Резултатите сочат, че коварното онкологично заболяване е поразило много повече хора след края на Втората световна война. Отдава всичко това на факта, че точно в това време е станала популярна консумацията на червено месо.

Немският учен подчертава, че в азиатските страни случаите на рак на млечните жлези също са много редки. Според него това се дължи на факта, че в хранителния режим на хората там почти не присъстват млякото и млечните продукти.
Разбира се това съвсем не означава, че трябва да изключите изцяло тези храни от менюто си, но е добре да не ги консумирате твърде често.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *