Аня Пенчева разкри вълшебство за здраве, в пъти по-евтино от лекарствата! (болестите бягат от раз)

Красивата Аня Пенчева използва уникално и древно чудо за здраве, което много хора или са забравили, или пренебрегват!

Хубавата наша актриса Аня Пенчева не спира да удивлява и възхищава не само с прекрасната си визия, но и с крепкото здраве, за които се грижи през годините.

Любопитното при нея е, че тя не парадира с някакви скъпи козметики, процедури или новооткрити лекарства, а залага предимно на природните рецепти и натурални начини за поддържане на здравето си. Убедена е, че билките вършат много повече работа от всякаква химия, както и всичко друго, което майката природа ни е подарила.

здраве

Качествата на сребърната вода за здраве са признати от векове, тя е цяло чудо

Едно от любимите й чудеса за здраве, както го нарича, е отдавна забравено от едни или пренебрегвано от други. И това е така наречената сребърна вода. Цената й е в пъти по-ниска от тази на повечето лекарства, които обаче, за разлика от нея, ни помагат за едно и вредят на друго.

Сребърната вода се използва от стотици, че и хиляди години по целия свят, тъй като е доказано, че чистото сребро убива всички патогени и вредни бактерии, и по този начин ни пази от редица болести, в това число и най-опасните.

Не случайно на бебетата им дават прословутите сребърни лъжички, с които да каляват имунната си система. Важно е обаче среброто, което ще ползваме, наистина да е чисто и да не съдържа вредни примеси. Което лесно бихме могли да разберем като проверим съдържанието му в съответните за целта обекти.

„Много е лесно. Или купувате сребърна вода от аптеката, струва около 4-5 лева, или пък пиете водата, кафето, чая и всичко друго в сребърни съдове. Достатъчно е само да си вземете една сребърна лъжичка и да я държите във водата си. Тя моментално я зарежда със сребърни йони, които ден след ден помагат да бъдем здрави и болест да не ни лови“, казва актрисата.

“Демир

Сребърната вода предпазва, както от хрема, вируси и грип, така и от наистина сериозни заболявания. С нея също така може да излекувате акне, гъбички по ноктите, язва, гастрит, бъбречни болести, алергии, подагра и много други.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

4 коментара по “Аня Пенчева разкри вълшебство за здраве, в пъти по-евтино от лекарствата! (болестите бягат от раз)

  1. Колко време стои лъжичката във водата за да е готова за пиене? Благодаря

    • Doctorbg.net: Може да си я държите постоянно в чашата, в която си сипвате вода. Или да я остави за една нощ например, и двете стават.

  2. Аз съм си сложила лист от сребро в каната за филтриране на водата. Сребро може да се купи от бижутерите.

  3. Претполагам, че също може и със сребърна монета. Имам такава на повече от хиляда години, но не зная има ли значемие пробата на среброто.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *