Чудото на Авицена: Това е най-мощният лек за здраво сърце и чисти кръвоносни съдове! (точната рецепта)

Чудото на Авицена: Това е най-мощният лек за здраво сърце и чисти кръвоносни съдове! (точната рецепта)
2.7 (53.33%) 3 votes

Наричат този еликсир чудото на Авицена, защото е най-добрата рецепта за здраве, позната по света!

Предполагаме, че повечето от вас са чували за Авицена – бащата на медицината, както още го наричат от древността. А и има защо, тъй като неговите съвети и особено тази рецепта за здраве, са признати за едни от най-мощните и доказани в света.

Уникалната рецепта за здраве на Авицена е препоръчителна и дори задължителна за всеки дом, ако искате да сте здрави и да живеете дълги години пълноценен живот. Тази смес изключително много засилва имунната система и цяла зима пази от грип и вируси.

рецепта за здраве

Еликсирът на Авицена е най-мощната рецепта за здраве, която съществува. Простичка, но силно ефикасна

Тя обаче е незаменима и за сърцето, тъй като го пази силно и здраво. Служи и за пълното пречистване на кръвоносните съдове от всички шлаки, които се натрупват в тях с времето и ги задръстват. Знаем отлично до какво води това и не ви го препоръчваме.

Рецептата за здраве на Авицена се приготвя много бързо в домашни условия. Трябват ни само две съставки, които отдавна са си заслужили уважението на всички – това са орехи и мед. Но пак да уточним – не мед от обикновените магазини, който съдържа само глюкоза и заместители, а истински и хубав мед.

Нужни са около 500 грама мед, в който се поставят 300 грама ситно натрошени или дори фино смлени орехи. Това е всичко. Тази смес се пази в стъклен съд или буркан, задължително с капак. Но не бива да го вкарвате в хладилника, а го дръжте на стайна температура – за предпочитане в някой шкаф на тъмно.

Всяка сутрин, още щом си отворите очите, първото, което трябва да направите, е да си вземете по една лъжица (да е супена) от този еликсир на Авицена. Дозата е за възрастни, а при децата се дава по една по-малка лъжичка.

Това е отлична профилактика срещу инфаркт и премахва голяма част от болестите на червата.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *