На 75 год: Анахид Тачева без очила заради тази целебна смес! (сваля по 1,5 диоптъра на месец – рецепта)

За своите 75 години Анахид Тачева е без очила заради тази чудна смес за подобряване на зрението!

Анахид Тачева може и да е на 75 години, но си остава най-красивата родна телевизионна водеща. При нея дори остаряването е със стил и финес, за което много хора я обожават.

Бившата съпруга на Коста Цонев и майка на Димитър Цонев обаче полага грижи не само за визията, но предимно за здравето си. Една от рецептите, на които не изневерява от години, е тази за подобряване на зрението. И да, определено има ефект – тя продължава да е без очила.

подобряване на зрението

Тази смес за подобрение на зрението гарантирано сваля по 1,5 диоптъра на месец

С тази целебна смес, която се прави бързо в домашни условия, се свалят до 1,5 диоптъра на месец. А единственото условие е сместа да се приема редовно и според указанията. Процедурата за подобряване на зрението се състои от два етапа.

Първият е в приема на смес от магданоз и кисело мляко. Необходими са една връзка добре измит и нарязан на ситно пресен магданоз, който се смесва с една кофичка с кисело мляко. Тази доза се изяжда в рамките на един ден цялата, а на следващия си я приготвяме отново.

Това се прави абсолютно всеки ден от месеца, след което гарантирано се чувства промяна в зрението, което е подобрено значително. Ако завинаги искате да кажете сбогом на очилата и да се сдобиете с орлов поглед обаче, трябва да преминете през още един месец, в който добавяте към първата смес и листа от коприва.

Те отново се измиват хубаво, може леко да се попарят и се поставят в киселото мляко, заедно с магданоза. Опитайте тази лесничка, но много ефективна рецепта за подобряване на зрението и после споделете как е подействала тя във вашия случай.

Ще сме доволни ако споделите и свои рецепти за добро зрение или всичко друго, което ви е помогнало на здравна тематика.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *