3-те съставки за отслабване на Ирина Тенчева подлудиха нета! (убийци на мазнини без диета)

Тези три природни съставки в комбинация са перфектният убиец на мазнини и помагат за отслабване без диета!

Ирина Тенчева, която в момента дели един покрив с още 16 души в Къщата на Вип Брадър, отдавна е пример за съпруга, майка и домакиня, но заедно с това и пример за поддържана и красива жена.

Оказа се, че тайната за всичко това е в разумното разпределяне на времето, а що се касае до здравето и красотата, на залагането на природни и естествени продукти. Ирина Тенчева неведнъж е признавала, че не обича диетите и че нейната кухня е царството й.

отслабване

Тези три съставки са вълшебство не само за отслабване, но и за здравето като цяло

Факт е обаче, че след раждането на сина си Самуил, тя възвърна предишната си фигура на девойка за съвсем кратко време. И това не се дължи на диета, камо ли на глад, а на приема на три натурални и изключително полезни съставки, чиято комбинация е известна като мощен убиец на мазнини, дори и при нормално хранене.

Хубавата новина е, че тези съставки не са никак скъпи и могат да се набавят от всеки магазин в страната. Освен за отслабване и топене на мазнини, те служат и за премахването на всички шлаки и токсини от организма.

Ето я рецептата, за която са необходими лъжичка куркума, малко настърган джинджифил, половинка лъжичка с канела, а може и малко мед, ако нямате проблеми с кръвната захар.

Оставя се първо 500 грама вода да заврат на котлона, след което водата леко поизстива и към нея се прибавят посочените три съставки. Щом изстине съвсем, слагаме и меда, ако сме решили да го включим в напитката си.

Към тази смес може да се прибави и малко кисело мляко, което я превръща в идеална сутрешна закуска. Така всъщност се приема и вълшебната смес – като закуска на гладно всяка сутрин. След това второто хранене трябва да е чак няколко часа – два най-добре, по-късно.

Може да приемате тези природни съставки за отслабване толкова време, колкото ви е нужно или колкото ви е приятно. За още по-добри и бързи резултати обаче е препоръчително да спазвате и поне минимално принципите на разделно хранене.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *