Напитката на Станка Златева, която я направи чисто нова жена! (РЕЦЕПТА)

Напитката на Станка Златева, която я направи чисто нова жена! (РЕЦЕПТА)
5 (100%) 1 vote

Понякога имаш нужда от напитка за отслабване, за да осъзнаеш, че у теб има много потенциал!

Знае се от години, че Станка Златева не е от традиционните жени. Причината, разбира се, е в мъжкия спорт, който практикува. Тя обаче успя да обърне нещата и всичко е благодарение на напитка за отслабване.

Световната шампионка по борба върви към пълния си залез на кариерата, но това отвори за нея други врати, а именно тези на женската ѝ същност. Това става възможно само ако знаеш какво да консумираш.

Напитка за отслабване може да ви докара дори дотук

Напитка за отслабване може да ви докара дори дотук

Рецептата, водеща не само до отслабване, но и до прилив на енергия, не е сложна, но пък действа бързо. Нейният срок за полезно действие е 10 дни, в които пациентът става много по-красив и здрав.

Съставки: 1 л. вода; 1 суп. лъж. стевия; 1 суп. лъж. джинджифил на прах; 1 суп. лъж. куркума на прах; 5 суп. лъж. лимонов сок; 1/2 ч. лъж. лют червен пипер.

Приготвяне: Водата трябва хубаво да заври на котлона. После се смъква от там и се оставя за 5 минути настрани. През това време вече трябва да са смесени другите съставки в отделна кана. След като минат 5-те минути, водата се сипва в каната – така, че да залее добре всичко останало вътре.

Консумация: Получената напитка за отслабване трябва да се изпие абсолютно цялата в рамките на деня. Най-добре е да се изпие на две. Всеки ден трябва да се приготвя нова доза. Най-добре е тя да се приема преди хранене.

Този еликсир трябва да се приема минимум 10 дни, за да има някакви съществени резултати. Няма ограничения за максимално ползване, така че се пие толкова, колкото се прецени за нужно.

Освен бързото сваляне на килограми, напитката води до усилване на имунитета и силна енергичност. Тя е много полезна и за пречистване на организма.

„След като спрях със спорта, почувствах, че трябва отново да дам шанс на своята женственост. Тази смес ми помогна много в това отношение.“ – споделя щастливата Станка Златева.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *