Мощно оръжие за лечение на артрит

Този лек ще ви избави от силните болки и дискомфорта

Коварният артрит е истинска пречка за справянето с ежедневните ви задачи и отговорности.

Артритът се обажда след дългия работен ден и си отива едва след дълга почивка.
Болката от коварния артрит обаче може да се превърне в хронична и тогава няма отърва от нея.

Страдащите от артрит са наясно, че конвенционалните медикаменти осигуряват само временно облекчение. За да се избавите от силната болка, която предизвиква това състояние, трябва да промените и начина си на живот, както и да преминете към специален режим на хранене.

Разбира се няма да сгрешите, ако се обърнете към народната медицина за лечение на артрит. В основата на една от най-добрите рецепти за лечението му, е ябълковият оцет.
Ето как можете да го използвате:

артрит

Този лек ще ви избави от силните болки и дискомфорта

Обтриване
Можете да обтриете с ябълков оцет местата, които са засегнати от коварния артрит. За целта трябва да смесите 1 с.л. зехтин с 2 с.л. ябълков оцет.
Разбъркайте добре двата продукта и с получената смес обтривайте болните стави. Редовното прилагане на този метод ще облекчи значително болките, които причинява артритът.

Вани
Можете да правите и вани на местата, засегнати от артрита.
За целта се смесват 6 с.л. вода с 1 с.л. ябълков оцет. Накиснете в тази смес ръцете или краката. В случай, че ви измъчва силна болка в областта на шията или друга част от тялото, можете да приложите тази смес като компрес и ще усетите почти мигновено облекчение.

Лечебна напитка при артрит
В 300 мл. вода или плодов сок се разтварят 3 с.л. оцет. Разбърква се добре и се изпива. Сместа се приема три пъти на ден, преди хранене.

Ябълковият оцет е отличен лек при болки в ставите и артрит, но има и редица други приложения.
Той е изключително мощен антиоксидант и поради тази причина често бива включен в програмите за прочистване на организма от токсини и шлаки.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *