Д-р Емилова: Само 1 чаша от този еликсир прави черния дроб и жлъчката като нови! (курсът е 7 дни)

Д-р Емилова: Само 1 чаша от този еликсир прави черния дроб и жлъчката като нови! (курсът е 7 дни)
3.2 (63.16%) 19 votes

Д-р Емилова разкри удивителен начин за пречистване на черния дроб и жлъчката!

Д-р Емилова е призната от години и то не само в областта на отслабването, а и на здравословния живот като цяло. Съветите й са помогнали на не един и двама души, затова сега ви представяме удивителната й рецепта за пречистване на черния дроб и жлъчката.

И двата органа са от огромно значение за функционирането на организма ни като цяло и добрата им работа гарантира добро здраве и дълголетие. Курсът, който трябва да направите за пречистване на черния дроб и жлъчката, е с продължителност едва седем дни.

пречистване на черния дроб

Този чуден коктейл е истински еликсир за пречистване на черния дроб и жлъчката

Ползите от него обаче са огромни, защото по този начин се изчистват всички шлаки, вредни наслоявания и токсини, които пречат за нормалното функциониране на организма ни.

Самата процедура е много лесна. Става дума само за това да приемаме по една чаша – само една чаша от следния еликсир. Съставките му са изцяло природни, както ще видите сами и са сред най-полезните за здравето като цяло.

И така – необходимо ви е да разполагате с 50 грама листа от прясна мента, 30 грама портокалов сок, 25 грама лимонов сок, три лъжици истински и качествен мед, и един литър вода.

Най-напред оставете водата на котлона в една тенджера и я изчакайте да заври. След това пуснете в нея листата от прясната мента, намалете огъня и така оставете да поври за пет минутки. След това свалете от котлона тенджерата и оставете течността да се охлади.

Когато вече е хладка и със стайна температура, добавете в нея лимоновия и портокаловия сок, заедно с меда. Разбъркайте ги хубаво, за да се смесят ценните съставки, накрая прецедете еликсира и вече може да го пиете.

По една голяма водна чаша на ден е напълно достатъчно, но не забравяйте, че трябва да го пиете всеки ден в рамките на едно седемдневие.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

3 коментара по “Д-р Емилова: Само 1 чаша от този еликсир прави черния дроб и жлъчката като нови! (курсът е 7 дни)

  1. В статията не се споменава за режима на хранене през въпросните 7 дни

  2. От Ивелина Есова Здравейте!При отстранен жлъчен мехур,метаболитен синдром,панкреатит може ли да се направи това прочистване?Когато пием лекарства(тюрекс,тозадължително на гладно за да се усвои)заради Хашимото,кога пием напитката за прочистване?

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *