Билкарката Елена Зайцева: Тази рецепта за здраве я знам от баба ми, но в България още не е известна!

Рецепта за здраве, която все още не е виждала бял свят в България!

Елена Федоровна Зайцева е видна билкарка, родена в Русия. Тя от много години се занимава с укрепване на човешкото здраве и всякакви методи в тази насока.

В това отношение възрастната дама залага само на билки, чиито ефект е уникален. Именно това се корени и в една рецепта за здраве, която в Русия е популярен лек, но не и в България все оше.

Тя се състои от три билки. Това са пирей (корен от житняк), репей и глухарче. Отварите им в комбинация са убиец на всякакви възпаления в организма.

Глухарчето е част от уникална рецепта за здраве

Глухарчето е част от уникална рецепта за здраве

Рецептата започва с две ч. чаши вода. Те се слагат да заврят хубаво, преди в нея да се пуснат билките. От всяка от гореспоменатите билки трябва да се сипе по 1 суп. лъж. После съдът се маха от котлона, но се чака 10 минути – периодът, в който билките киснат във водата и така придават лечебните си свойства.

Получава се отвара от три билки, която лекува много неща. Приема се по половин чашка преди всяко едно хранене. Ефектът се чувства още след първата доза.

Елена Зайцева твърди, че съставките на тази рецепта за здраве могат да се ползват и поотделно. Тогава обаче е нужна 1 ч. чаша вода, за да се направи отвара от глухарче, репей или пирей.

Всяка една билка в рецептата има уникални лечебни свойства. Пиреят например премахва пикочните възпаления, нормализира кръвното, помага при диабет, всякакви белодробни заболявания, както и чревни такива.

Демир бозан билки за бъбреци

Глухарчето е известно с ползите си относно рака на стомаха, както и на черния дроб. То е в състояние да излекува възпаление на лимфните възли, помага и при болни стави.

Репеят пък е убиец на всякакви видове рак. Коренът от тази билка премахва камъни в бъбреците и има голям ефект върху кръвообращението. Той помага за работата на сърцето. Полезен е и при диабет и синузит, както и за болни стави.

„Ползите и на трите билки са огромни, но в съчетание са истински убиец на всичко вредно в човешкото тяло. В България засега тази рецепта за здраве не е много популярна, но се надявам, че ще стане Аз я знам още от малка, когато баба ми я правеше.“ – казва билкарката Зайцева.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *