Това е най-мощната смес за пречистване на белите дробове! (особено препоръчителна за пушачи)

Тази смес за пречистване на белите дробове е полезна за всеки, но най-вече за пушачите!

Да направим пречистване на белите дробове е от съществено значение за всеки и особено за тези, които са любители на цигарите. Сместа, която ви показваме сега, е препоръчителна за всички хора – поне два пъти в годината. Докато за пушачите е просто задължителна.

Тя предпазва от хронични заболявания на белите дробове и се явява като силен щит срещу рак на белия дроб. Не я пропускайте, а бъдете отговорни към здравето си!

пречистване на белите дробове

Най-мощното пречистване на белите дробове

Този истински еликсир за пушачи и за хората, които искат да направят пълно пречистване на белите дробове, се приготвя наистина лесно и не е никак скъпо.

Трябват ви няколко чудотворни природни съставки, а именно един колиграм кромид лук, един литър вода, 400 грама кафява захар, две лъжички с куркума, един по-малък корен от полезния джинджифил (но да бъде обелен преди това).

А сега идва и начинът на приготвяне на тази лечебна смес за пречистване на белите дробове. Най-напред си смесете кафявата захар с водата в една тенджерка и ги разбъркайте хубаво заедно, за да се смесят.

След това прибавете към тях джинджифила, който вече сте настъргали, куркумата и лука. Оставете тенджерата с тези всички съставки на котлона и изчакайте сместа да заври.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

След като заври, намалете температурата на огъня и оставете да покъкри, докато течността в тенджерата не намалее на половина.

Оставете да изстине малко, а след това внимателно я прецедете. Изсипете я в буркан от стъкло, най-добре да е с херметично затварящ се капак. Тази лечебна смес за пречистване на белите дробове се съхранява и запазва най-добре в хладилника.

Дозировката на тази лечебна смес е следната -приемат се от нея по две лъжици, преди да закусим и по две лъжици, преди да вечеряме. Курсът на приема трябва да трае поне един месец.

След почивка от няколко месеца, процедурата се прави наново.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *