С рецептата на бай Добри ще захвърлите лекарствата за хипертония

Половин село вече се е излекувало от този проблем благодарение на рецептата му

Благодарение на лека на бай Добри от Костенец ще можете да се избавите завинаги от коварната хипертония, при това без да ви се налага да приемате медикаменти цял живот.

Все по-голяма част от съвременното общество попада в плен на високото кръвно налягане (хипертония). Най-лошото е, че мнозина подценяват това състояние, без да си дават сметка, че по този начин застрашават не само здравето си, а и живота си.

82-годишният бай Добри от Костенец обаче е намерил изключително ефикасен лек, който ще ви избави от опасната хипертония завинаги.
Самият той се е излекувал от този проблем преди четири години и от тогава не взема лекарства за лечение на високо кръвно.

хипертония

Половин село вече се е излекувало от този проблем благодарение на рецептата му

Бай Добри споделя, че знае тази рецепта отдавна – още от баща си. И той като мнозина обаче не вярвал в подобни илачи от народа и си мислел, че са измишльотина. В един момент обаче голяма част от пенсията му започнала да върви за лекарства и за него не оставало почти нищо.

Тогава се сетил за рецептата, която , както вече споменахме, знае от баща си и решил да я пробва.
Възрастният мъж е споделил рецептата си с всеки, който му я е поискал. Половината хора от родното му село са се доверили на тази рецепта и са се избавили от коварната хипертония.

За никого не е тайна, че ако не се обърне навреме внимание на болестта, може да се стигне до инсулт или инфаркт, изходът от които често е летален.
Рецептата на бай Добри, която ще ви разкрием в следващите редове не само ще ви излекува от високото кръвно налягане, а ще подобри значително работата на сърдечно-съдовата система и освен това ще повиши имунитета.

“Фигурин

За да си приготвите цяра му, са ви необходими: 5 ч.л. борови иглички, 2 ч.л. плодове от шипка и 2 ч.л. кори от обикновен лук. Залейте трите съставки с един литър студена вода и сложете на котлона. След като заври го оставете за още десет минути. След това го отдръпнете и го оставете да се охлади.

Получената отвара трябва да се изпие в рамките на два дни. Бай Добри споделя, че не използва точни схеми, но приема дневното количество отвара преди хранене, тъй като така действа по-добре.
Приема се в продължение на четири месеца, след което се прави едномесечна почивка и курсът се повтаря отново, но този път с профилактична цел.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *