Излекувайте упоритата кашлица за една вечер

Този компрес действа наистина безотказно

Колкото и невероятно да ви звучи, можете да победите упоритата кашлица само за една вечер.

За целта трябва просто да си приготвите рецептата, която ще ви разкрием и от упоритата кашлица няма да остане и следа дори.

Едва ли ще ви изненада информацията, че пчелният мед притежава висока биологична активност и посредством само една превръзка може да ви избави от вредните наслагвания и да ви избави от упоритата кашлица.

Казано с други думи компресите с пчелен мед, са един от най-сигурните и лесни начини да се избавите от упоритата кашлица.
Този метод се препоръчва не само за деца, а и за възрастни.

упоритата кашлица

Този компрес действа наистина безотказно

За да си приготвите вълшебния компрес, се нуждаете от следните продукти: брашно, мед, растително масло, марли, салфетки и превръзка.

Смесете брашното с малко количество мед. Съобразете количеството така, че да ви е достатъчно да покриете една салфетка.
Сместа трябва да се отделя от ръцете, а не да залепва.
Накрая добавете и малко растително масло и отново размесете добре.

Поставете получената вълшебна смес върху салфетка и увийте с марля. Закрепете компреса на гърба или на гърдите на човека, който е измъчван от упоритата кашлица и го закрепете добре с помощта на превръзка или лепенки.
След това облечете тениска или пижамата си.

Оставете компреса да престои поне два-три часа. Народните лечители препоръчват този компрес да се прилага при децата, докато спят, а възрастните могат да го задържат върху гърдите или гърба си за цяла нощ.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Не се изненадвайте като започнете да се потите. Не се притеснявайте, това е от компреса. Заради него ще започнете да се потите обилно. Имайте предвид, че може да намокрите и спалното бельо, така че би било добре да вземете предварителни предпазни мерки.

Ако се налага можете да повторите този метод няколко поредни вечери, но още след първата процедура ще усетите значително облекчение.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *