Ударно: Емануела разкри добавката, с която отслабна наполовина! (по джоба на всеки е)

Оценете статията

Чаровницата Емануела наистина не прилича на себе си след това драстично отслабване!

„Винаги съм си била пухкава, не само по време и след бременност. Много пъти дори са ме поднасяли, че имам яко барабанче и здрави баджаци, но общо взето не ми пукаше. Промених се не с някаква фикс идея за отслабване, а просто пробвах и се случи“, разкрива чаровната Емануела, която в момента обитава Къщата на Вип Брадър.

Певицата признава, че няма особено време за фитнес и спорт заради ангажиментите към децата, но гледа да се движи повече и да се занимава главно с кардио упражнения и гирички.

Емануела

С тези добавки за отслабване Емануела наистина не прилича на предишното си аз – така изглеждаше преди

Нейното шеметно отслабване, което е видно за всеки човек обаче, се дължи на добавка, която тя включила към ежедневното си меню.

По-точно казано това са няколко добавки, които се правят на напитка и хубавото е, че са по джоба на всеки. А и ги има във всеки магазин.
За да си направим от напитката за отслабване на Емануела ни трябва една чаша с вода, три лъжици сок от алое вера, две лъжици с лимонов сок, една малка лъжичка стрит на прах джинджифил и една лъжица истински качествен мед.

Първо се филтрира водата и се прибавя в нея сока от алое вера. После идва редът на лимоновия сок и джинджифила на прах, а най-накрая се завършва с меда. Разбърква се хубаво и се пие веднага като е най-полезно и ефективно ако това се направи сутрин след ставане от сън и още на гладно.

Тази напитка за отслабване се явява мощен катализатор за изгаряне на мазнини, тъй като всички съставки в нея съдействат за това. Певицата обаче го съчетава и с правилно хранене като е премахнала бързите храни и въглехидрати почти изцяло от масата си.

Конкретна диета за отслабване не се спазва, а се залага на добавките и на здравия разум на всеки от нас.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *