Супер средство лекува шипове за 7 дни

Болката и сковаността ще останат в миналото

Болезнените шипове са проблем, който измъчва все по-голяма част от съвременното общество.

Това разбира се далеч не означава, че хората, попаднали в техен плен трябва да търпят това страдание до живот. Макар в обществото да битува твърдението, че болката от шипове продължава да ви мъчи дори 40 дни след смъртта, то ние ще ви разкрием изключително ефикасен лек, който ще ви избави успешно от този проблем.

Може би мнозина от вас са наясно с множеството лечебни качества, които притежава лука. За всеки случай обаче ще споменем, че той е природно антисептично и антибиотично средство, освен това служи и като естествено болкоуспокояващо.
Поради всичките му тези качества, той често бива използван за лечение на рани и болезнени стави.

шипове

Болката и сковаността ще останат в миналото

Ще ви разкрием и една рецепта с лук с помощта, на която ще се избавите от коварните шипове.
Този вълшебен лек ще ви помогне да стопите болезнените шипове само в рамките на седем дни, а болките и сковаността, които са ви причинявали, ще останат в миналото.

За да си приготвите този вълшебен лек, който наистина действа безотказно се нуждаете само от два продукта, които могат да бъдат открити във всяка една кухня – 1 глава кромид лук и 1 с.л. пудра захар.

Вземете една средна глава лук и я счукайте. След това я поръсете с пудрата захар и разбъркайте много добре. Получената смес се нанася върху парче памучен плат и се налага като компрес върху засегнатото място.
Закрепете компреса с помощта на лепенки или ако мястото позволява, го бинтовайте. Целта е да го задържите по-дълго време.

“Фигурин

Прилагайте тази процедура вечерно време и оставете компреса да действа цяла нощ. Компресът се прави всяка вечер в продължение на седем дни. Ще усетите облекчение още при първите процедури, но в никакъв случай не ги прекъсвайте, преди да са станали седем на брой.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *