ЗА ПЪРВИ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ: Д-р Майк Морено измисли еликсира на здравето! (РЕЦЕПТА)

Д-р Майк Морено е специалист в областта на храните. Като такъв, всяка негова рецепта за здраве се ползва с голям авторитет и пълна доза истинност!

Много хора днес се борят с хроничната умора. Тя е вследствие от доста вредни навици и храни, които затормозяват организма. Всички те правят човек да изглежда лишен от енергия и сякаш с вечно главоболие или некомфортност.

Д-р Майк Морено обаче е решен да се пребори с този проблем. Ето защо неговият еликсир се разпространява толкова нашироко по света. Той вече дойде и в България, защото Doctorbg.net ви предоставя неговата рецепта за здраве.

Станете по-свежи с рецепта за здраве, създаваща уникален еликсир!

Станете по-свежи с рецепта за здраве, създаваща уникален еликсир!

Тя се състои от три неща, които убиват умората и придават енергия. Това са джинджифил, лук и чесън. Тези съставки в комбинация може да не са особено вкусни, но убиват всякакви инфекции в организма изключително бързо.

„Първо нарязвате джиндифила. Един средно голям корен е достатъчен. После вече се добавят нарязани една малка глава лук и 5 скилидки чесън. Всичко трябва да мине през блендер, за да придобие течна форма. Ако е прекалено гъста сместа, може да се разреди с половин чаша вода.“ – разкрива д-р Майк Морено.

Чесънът е известен с ползите си срещу чревните инфекции. Лукът също има огромен принос в тази насока. Джинджифилът пък, освен като честа съставка за отслабване, се използва и за укрепване на имунната система.

„За да се реши напълно проблемът с хроничната умора, най-важното нещо е човек да усили имунитета си. Тогава той става по-защитен от вредителите, които атакуват организма му.“ – казва още д-р Морено.

Демир бозан билки за бъбреци

Еликсирът, който се получава чрез чудна рецепта за здраве, трябва да се приема два пъти дневно. Най-добре е това да става сутрин и вечер. Затова е хубаво направеното количество да се раздели равномерно на две. На следвашия ден се прави ново. Лечението продължава поне 5 поредни дни.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *