Слави Трифонов ще живее до 100 г., защото пие тази смес! (РЕЦЕПТА)

Всяка една рецепта за здраве удължава живота, но тази го прави възможно най-дълъг!

Проблемите със здравето на Слави Трифонов не са от вчера, но той най-после намери своето решение на всичко лошо, което го сполетя в здравен аспект през последните 10 години.

Шоумен номер едно на нашата страна е видял изхода в напитка, която сам си прави. Тя се приготвя по бърза рецепта за здраве, която носи позитиви цялостно за организма.

Рецепта за здраве пази организма от всички вредители

Рецепта за здраве пази организма от всички вредители

Съставки: вода, мед, карамфил, захар, лимон, джинджифил.

Приготвяне: В тенджера се сипват 1 ч. чаша вода и 1 ч. чаша захар. Към тях се прибавят сок от 1 лимон, 1 суп. лъж. мед, половин настърган корен от джинджифил и 10 гр. стрит карамфил. Получента смес се поставя на котлона и се бърка до завирането ѝ. После се намалява котлонът, а разбъркването продължава още 20 мин.

Употреба: Получава се смес, наподобяваща сироп, която се пие наведнъж, но разредена с една чаша вода. Това се прави преди всяка закуска рано сутрин. Ако не закусвате, пийте сместа веднага след ставането си от сън. Не бива да се яде поне час след консумацията на лечебното нещо. Приема се редовно поне седмица.

Слави Трифонов дълго време се бореше с най-различни проблеми, но днес е напълно здрав. Лекуващият го лекар е останал изненадан от доброто му състояние и всичко благодарение на една народна рецепта за здраве.

Лекарството се ползва за много неща. То цялостно пречиства организма. Помага на имунната система и пази от най-различни инфекции. Народните лечители твърдят, че който пие от тази смес редовно, е невъзможно да се разболее от грип или да го хване настинка.

Слави е човек, който често се доверява на подобни, народни методи. Тв водещият така реши и проблема си с очите. Благодарение на специална манастирска вода, той намали драстично диоптъра си и вече не носи тъмни очила, а такива с прозрачни стъкла.

*Не бива да се консумира от хора с диабет!


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

6 коментара по “Слави Трифонов ще живее до 100 г., защото пие тази смес! (РЕЦЕПТА)

  1. здравейте, не е споменато какво количество от сиропа се пие е спомената в една чаша вода а сироп колко не се знае.

    • Doctorbg.net: Цялото количество сироп го разреждате в 1 ч. ч. вода и всичко се изпива наведнъж. Това се прави всеки ден. Успех!

    • Употреба: Получава се смес, наподобяваща сироп, която се пие наведнъж, но разредена с една чаша вода.

  2. Медът не бива да се нагрява на висока температура, а още по–малко да ври! Не само че губи полезните си свойства, но и добива вредни такива.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *