Д-р Аткинс: Чистете стомаха и червата си само с този сироп! (РЕЦЕПТА)

Добре е човек да си прави пречистване на червата и стомаха поне веднъж годишно!

Д-р Аткинс е сред специалистите, които знаят отлично какво е нужно на човека, за да отслабне. Сред нещата му от първа необходимост е да си направи пречистване на червата и стомаха.

Това е много важно, защото така метаболизмът се засилва и организмът не трупа излишни калории. Има и доста натурални начини да бъде постигнат максимален ефект.

Един от тях е сиропът, с който д-р Аткинс кара човек да се чувства по-енергичен и по-щастлив дори. Магическата течност се прави от специална билка.

Направете си пречистване на червата и стомаха със сироп

Направете си пречистване на червата и стомаха със сироп

Рецепта:

1 кг. листа от живовляк се заливат с 5 л. студена вода. Следва поставяне върху котлон и варене за 15-20 минути. После тенджерата се оставя похлупена встрани от котлона и престоява така 24 часа.

След като мине едно денонощие, течността се прецежда и към нея се добавят 1 суп. лъж. захар и 1 суп. лъж. лимонтузу. Всичко се бърка с дървена лъжица до пълното разтваряне на всички съставки.

Така сиропът става напълно готов за консумиране. Пие се два пъти в деня – обикновено сутрин и вечер. Дозата е 1 ч. чаша. Най-добре е да се приема преди да се яде, защото тогава стомахът е по-податлив на външни намеси.

С тази невероятна течност се постига пречистване на червата и стомаха. Освен това помага при заболявания на бъбреците, както и на черния и белия дроб.

„Сиропът се пие толкова дни, за колкото ще свърши направеното количество. След това ще се почувствате много по-свежи, а и е възможно да сте дори леко отслабнали, защото напитката засища и намалява глада. Когато ме попитат за натурални средства за стомах, винаги препоръчвам този сироп.“ – казва д-р Робърт Аткинс.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Той нашумя много със 17-дневната си диета, която стана хит по целия свят. Това предполага, че е много добре запознат с качеството на хранителните вещества, които лекуват организма.

*Сиропът не се препоръчва на хора, страдащи от диабет!


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *