Напитката на Миглена Ангелова е щит срещу рака – рецепта!

За предпазване от рак съществуват чудни природни методи, които са в състояние да държат най-тежката болест настрана!

Раковите заболявания са най-разпространените в Европа. Все повече са онези, които умират от някой вид на болестта. Всичко това би могло да се избегне, ако се ползват определени средства за предпазване от рак.

Брадърката Миглена Ангелова го прави и все още е жива и здрава. 52-годишната журналистка знае как да поддържа здравето си и го прави със специална напитка.

Всеки се нуждае от предпазване от рак!

Всеки се нуждае от предпазване от рак!

Еликсирът на Меги е съставен от чесън, червено цвекло, кромид лук, моркови, домати и черни боровинки. Микс от всички тези прелести на природата създава истински щит срещу рака.

В блендер се поставят нарязана на кубчета глава лук, 2 скилидки чесън, 200 гр. червено цвекло, нарязани на кубчета 2 моркова, срязан на две домат и десетина черни боровинки.

След като се разбие всичко това и се образува обща смес, тя може да бъде консумирана и самостоятелно, и разредена със зелен чай. Второто е задължително за хора със стомашни или чернодробни проблеми.

В получената напитка се капва 1/2 чаша зелен чай. Така се получава нов вид напитка, която се пие два пъти на ден. Тоест количеството трябва да бъде разпределно по начин, по който да свърши след втората консумация, която е хубаво да бъде вечер и преди лягане.

“Демир

Ако не се ползва изобщо зелен чай, то правилата за прием са същите. Сутрин се изпива на гладно дозата, а вечер – поне два часа след вечерята.

Всяка една от съставките в напитката е полезна част в битката с рака. Затова в комбинация се стига до предпазване от рак.

Доматите например са антиоксидант, който пази от рак на дебелото черво, на панкреаса и на гърдата.

Черните боровинки влияят положително на сърцето и мозъка. Освен това засилват в пъти имунната система, понеже съдържат големи дози витамин С.

За чесъна отдавна се знае, че е убиец на всякакви вируси, гъбички и бактерии в организма. Той пази от рак на стомаха.

Червеното цвекло е установен убиец на рака. То защитава организма от болестта, тъй като съдържа желязо, фолиева киселина, биофлавоноиди и мед. Цвеклото заздравява съдовите стени и е много полезно при разширени вени.

Лукът пък атакува хеликобактер пилови. Именно заради това е добър защитник срещу рака, понеже това е бактерията, причиняваща тумор в стомаха.

Тъй като съдържат каротин, морковите пазят клетките от свободните радикали, които причинаяват развитието на рак.

Ето така всяка част от напитката се бори успешно с най-коварната болест. В комбинация се получава изстински щит за предпазване от рак.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *