Николай Шевченко: Диабетът ще бъде победен само с този разтвор! (Рецепта, която бори и рака)

Когато човек се бори с болестта диабет, той трябва да разчита и на природни способи!

Един от еликсирите, които помагат в битката с коварното заболяване, наречено диабет, е измислено от Николай Шевченко. То е просто и само от две съставки, но облекчава организма бързо и много ефективно.

Става въпрос за разтвор, който представлява комбинация от нерафинирано слънчогледово олио и 40-градусова водка. Смесват се по 30 мл. и от двете.

Това в комбинация побеждава жестокия диабет

Това в комбинация побеждава жестокия диабет

Двете трябва да се разбъркат идеално. Преди да се смесят, и двете се разклащат добре. Бъркането им после трябва да трае поне 5 минути. След това се изпива веднага и наведнъж.

Специфичното тук е, че за разлика от много смеси, които престояват известно време, при този лек няма подобно нещо, тъй като водката ще изветрее, ако престои.

Важно е да се отбележи, че и двете съставки трябва да бъдат точно такива, каквито описахме по-горе. Слънчогледовото олио трябва да бъде задължително нерафинирано. Водката пък не бива да бъде нито по-слаба, нито по-силна от 40 градуса.

Природното лекарство за диабет се взима 3 пъти в деня, но това трябва да се случва винаги 20 минути преди хранене.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Лечението продължава няколко седмици. Първо се пие в 10 поредни дни, след което се почива 5 дни. После пак се пие 10 дни. След това обаче се почива 14 дни и пак се пие 10 дни. Това е целият курс на лечение.

Голямата ефективност на тази напитка идва от високия процент антивирусно действие, което тя оказва на организма. Освен това убива бързо всякакви бактерии.

Ето защо, освен срещу диабет, методът Шевченко (както го наричат) се прилага и срещу рак, цироза на черния дроб, хипертония, панкреатит, сарком, всички видове язви, стенокардия, астма и различни алергии.

Николай Шевченко е измислил лечебния разтвор с цел не само лечение на болести, но и предотвратяване появата на такива. Затова този лек може да бъде приеман и от здрави хора.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Николай Шевченко: Диабетът ще бъде победен само с този разтвор! (Рецепта, която бори и рака)

  1. „… Ето защо, освен срещу диабет, методът Шевченко (както го наричат) се прилага и срещу рак, цироза на черния дроб…“ Може ли някой да ми отговори, как така при цироза на черния дроб, за лечение се употребява водка? Знам, че алкохолът е абсолютно противопоказен при това коварно заболяване….

  2. Здравейте!

    Бих искал да отбележа, че показаният портрет е на украинския писател Тарас Шевченко, а не на Николай Шевченко. Моля Ви да публикувате снимка на Николай Шевченко.

    Поздрави! Г.Иванов

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *