Рецептата на д-р Неделя Щонова с банан против кашлица с мед

Д-р Неделя Щонова е не само сред най-известните ни лекари, но и дава съвети на хората по тв ефира! Вижте нейната рецепта против кашлица с мед и банан!

Нашумялата покрай „Преди обед“ – предаване по Би Ти Ви, красавица д-р Неделя Щонова знае отлично как се поддържа изрядно човешкото здраве. Един от начините е чрез пречистване на белите дробове.

Само така човек може да се избави от коварни заболявания като бронхит например. Освен това по този начин се отстранява кашлицата и болките в гърлото изчезват.

Всичко, от което д-р Неделя Щонова се нуждае за приготвянето на лекарството, са само три съставки. Това са вода, мед и банани.

Водата трябва да бъде вряла, а количеството й 400 мл. След като хубаво заври, се сваля от котлона и се присъпва към създаването на цялото лекарство.

Във врялата вода се пускат два средно узрели банана (познават се по това, че имат черни точици по кората), които са предварително нарязани на парченца. Бананът се разтопява от високата температура. Помага му се и ръчно.

Накрая се сипват 2 суп. лъж. мед. Пак се бърка усилено, за да се стигне до хомогенна смес.

Д-р Неделя Щонова, банан с мед против кашлица

Д-р Неделя Щонова забърква това за минути и има голяма полза за белите дробове

Полученото природно лекарство се консумира топло, но не и горещо. То се приема цялото наведнъж. Трябва да се взима преди първото хранене за деня.

“Фигурин

Тази рецепта е изполвана от д-р Неделя Щонова, чието дете често има проблеми с храчки в белите дробове. Освен че сместа кара излишната слуз да бъде изхвърлена, облекчава и самото гърло, като това спира болките и кашлицата.

Разбира се, природният лек може да бъде използван и без някакви видими проблеми с белите дробове, а просто за профилактично пречистване. Това важи особено силно за пушачите.

Също така сместа може да се приема не само от хора с бронхит, но и с астма.

Няма някакво ограничение във времетраенето на лечението. Обикновено продължава до пълното облекчение на пациента.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

9 коментара по “Рецептата на д-р Неделя Щонова с банан против кашлица с мед

  1. Да благодарим на Д-р Неделя Щонова, че ни дава тази рецепта, защото вярвам , че на много хора ще помогне. Нека за в бъдеще ни дава повече рецепти, като как да отслабнем по достъпен начин за нас, защото това затлъстяване води до лоши последици за нас които страдаме от ставни заболявания. Иначе пишат едни рецепти които не всеки може да си позволи. Ето тази рецепта за белите дробове е достъпна и за хората с по празни джобове.
    Благодаря Ви д-р Щонова имах нужда от тази рецепта и ще я изпробвам.

  2. Моля да ми кажете, дали написаното количество е за дете, защото искам да го дам на 4 – годишната ми дъщеря, но не мога да си представя да го изпие наведнъж и то преди ядене.

    • Doctorbg.net: Не рискувайте с толкова малко дете, но се консултирайте с педиатър. Успех!

  3. Изобщо не стана толкова гъсто като на снимката. Като сок е, но дано да я облекчи.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *