Напитката на д-р Огнян Пелов засилва метаболизма така, че започвате да губите тегло още след първата чаша!

Д-р Огнян Пелов е един от най-добрите ни специалисти в областта на свалянето на килограми!

От години се знае, че основният начин, по който се дебелее, е чрез слаб метаболизъм, който пречи на човешкото тяло да преработва храната навреме. Именно този проблем се решава с напитката на д-р Огнян Пелов.

Тя се състои от малко съставки, но всяка една от тях е с много добро влияние върху организма. В комбинация всичко става една чудна смес за отслабване.

Д-р Огнян Пелов знае как да задвижи човешкия метаболизъм

Д-р Огнян Пелов знае как да задвижи човешкия метаболизъм

Съставки:

800 мл. вода, 3 дафинови листа, 1 пръчка канела, 1 суп. лъж. зелен чай.

Приготвяне:

Водата се оставя на котлон да заври. След като това се случи, се маха от там и в нея се сипват останалите съставки. Всичко това става в тенджера, която накрая се захлупва за 15 мин. След този период течността се прецежда и се прелива в бутилка.

Прилагане:

“Фигурин

Д-р Огнян Пелов съветва да се пие от тази течност по 3 ч. чашки дневно. Първата трябва да бъде суптрин, преди да се закусва. Втората – преди обяд. И третата – преди лягане. Това трябва да продължи поне една седмица, максимум две.

Резултатът започва още след първата изпита чаша. Тогава човек видимо не може да забележи дали е станал по-слаб, но теглото му със сигурност е намаляло. С всяка следваща чаша то намалява все повече и повече.

Въпросният чай е не просто полезен в битката с килограмите, но и укрепва изцяло организма. Основното оръжие на напитката е в това, че засилва максимално метаболизма и по този начин прави храносмилането по-добро, а с това помага цялостно на здравето.

„Първият път, в който опитах от чая, останах поразен и шокиран. Сякаш усетих как всичко в мен започва да работи на много по-високи обороти. Все още го пия редовно, когато желая да смъкна някое друго килце.“ – споделя пациент на д-р Огнян Пелов.

Забележка: Да не се пие от кърмещи и бременни жени! Хората с ниско кръвно налягане да се допитат до своя лекуващ лекар, преди да пристъпят към консумирането на напитката!


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

14 коментара по “Напитката на д-р Огнян Пелов засилва метаболизма така, че започвате да губите тегло още след първата чаша!

 1. Лесна рецепта за изпълнение но дали ще има ефект се съмнявам защото бързото отслабване не е трайно но ще го пробвам.

 2. Здравейте в момента съм с Д-р Пелов и той от тази статия разбра за тази си рецепта. Не лъжете хората така!!

  • Здравейте! Може ли да ми напишете координати на д-p Oгнян Пeлoв!

  • Голяма популярност добива чаят на д-р Пелов.Много различни мнения.Знаете как е в социалните мрежи.Как да съм сигурна,кое е истина-препоръчан ли е чаят от д-р Пелов или не?

 3. А какъв е този зелен чай където се слага една на лъжица от него? Аз знам китайския зелен чай на пакетчета тоя какъв е и от къде мога да го закупя?

 4. Ще го пробвам, вижда ми се лесно. Не разбрах, може ли отварата да се съхранява до другия ден, например в хладилник, или трябва всеки ден нова да се прави? Губи ли си качествата, ако престои?

 5. Здравейте! Някой може ли да ми напише координати на д-p Oгнян Пeлoв!

 6. Статията е лъжа!!! Докторът няма такава напитка, лично съм го питала!!! Не вярвайте!!!

 7. Много Ви моля да не пишете от мое име!
  Само подвеждате хората!

  Д-р Огнян Пелов

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *