Моментален убиец на гъбички

Повтаряйте тази процедура по два пъти на ден

Неприятните гъбички са проблем, който измъчва все повече хора.

Предстоящият зимен сезон е идеален за разпространението на гъбички, тъй като те обичат влагата. Всички знаем, че често пъти краката ни остават влажни през целия ден, ако ботушите ни пропускат по някаква причина.

Лекът, който ще ви предложим за унищожаването на неприятните гъбички, е използван още от древните гърци.
Те използвали ригана за по-бързото зарастване на раните. Специалисти посочват, че тимолът и карвакролът, са изключително мощни средства за унищожаването на гъбичките. Те се съдържат в маслото от риган.

гъбички

Повтаряйте тази процедура по два пъти на ден

И двете съставки имат силни антимикробни и противогъбични свойства.
Имайте предвид обаче факта, че маслото от риган е толкова силно, че не е изключено да предизвика дразнене на кожата. Поради тази причина би било добре да го разредите с друго масло, преди да прибегнете до прилагането му.
Няма грешка, тъй като вероятно повечето от вас са наясно, че е много по-добре ригановото масло да се разреди с друго масло, отколкото с вода.

Всичко, което трябва да направите, за да си приготвите невероятния унищожител на гъбички е да си набавите зехтин и масло от риган.
Смесете две капки масло от риган с 1 с.л. зехтин и разбъркайте добре.
След това нанасяйте еликсира директно върху засегнатите места – крак, ръка или нокътна плочка. Повтаряйте тази процедура по два пъти на ден – сутрин и вечер.

“Фигурин

Процедурата се прилага до пълното изчезване на гъбичките. Добре е да се заредите с търпение още преди старта на лечението, тъй като може да продължи няколко месеца.

Маслото от чаено дърво също е много добър вариант за лечение на гъбичките.
Един от начините е да смесите равни количества масло от чаено дърво (неразредено) и зехтин. Нанесете сместа върху засегнатите участъци.

Можете да използвате маслото от чаено дърво чисто като периодично капвате по няколко капки от него върху нокътната плочка или на засегнатото място.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *