Мъчителната гнойна ангина: С тези 3 стъпки я лекувате за 48 часа! (най-мощният лек у дома)

Всеки, който е страдал от болезнената и мъчителна гнойна ангина, знае какъв ужас е това!

Едва ли има човек, който да не е страдал от ужасната гнойна ангина или така наречената стрептококова инфекция. Единственият начин да се отървете от нея завинаги и да спасите и децата си, е като се подложите на интервенция за отстраняване на сливиците.

Ако все още не сте го направили обаче и гнойната ангина вече ви е пипнала, не се отчайвайте. Защото с тези три стъпки, които описваме тук, това мъчително заболяване изчезва напълно в рамките на 48 часа. Няма лъжа и измама, проверете сами.

гнойна ангина

Гадната гнойна ангина може да се излекува за ден у дома

Първото, което трябва да направите при наличието на гнойна ангина, е да се снабдите с физалис. Той е вкусно и изключително полезно растение от семейство Картофови, което прави чудеса срещу гнойна ангина, премахвайки напълно гнойните налепи върху сливиците.

Смесете сок от физалис с прясно мляко и овесена каша. Най-напред сварете овесената каша като използвате прясното мляко за нея, а когато е готова, я разредете със сока от физалис. Неговото количество трябва да бъде една четвърт от това на прясното мляко в кашата.

Приемайте по 3-4 лъжици от тази каша и то няколко пъти на ден, и сами ще видите уникалния лечебен резултат до дни. Второто, с което трябва да се снабдите, е безценната клеева тинктура, с която упорито и по няколко пъти трябва да си правите гаргара на гърлото.

Съотношението е сто грама вода и 50 капки от клеевата тинктура, разстворени в нея. Ефектът също е удивителен и лекува гнойната ангина скоростно, особено в съчетание и с горепосочената кашица.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

И на трето, но не последно място, идва редът на отварата от джинджифил и мед, която също се пие по време на целия ден. Сварете два сантиметра от корена на джинджифила в един емайлиран съд, заедно с 200 грама вода. Вари се 20 минути, след което се прецежда. И като изстине, се добавя вътре лъжица мед.

С посочените три стъпки вярвайте, че от вашата или на детето ви гнойна ангина няма да има и помен още на втория или най-късно на третия ден.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *