Топ ефект: Ето го режимът за отслабване, с който Биг Брадър вталява Жана за седмица! (чудото е факт)

Топ ефект: Ето го режимът за отслабване, с който Биг Брадър вталява Жана за седмица! (чудото е факт)

Именно с този режим за отслабване Жана Бергендорф ще се върне в предишните си форми и то само за дни!

Одумваното и едновременно обичано и мразено предаване Вип Брадър, предизвика масов интерес снощи. Когато дори най-върлите му антифенове се заинтригуваха относно един въпрос – телевизионното отслабване на певицата Жана Бергендорф.

отслабване

Отслабване за Жана се превърна в задължително понятие, тя стана тройна

За тези, които не знаят, накратко ще обясним, че певицата влезе в Къщата преди месец в един вид, а седмици по-късно вече е тройна. Жана надебеля така, че не може да се побере в дрехите си и дори Големият брат публично я нарече дебела.

Екипът на предаването обаче не иска да обижда Жана, а да й помогне. И затова я поставиха на диета, или по-скоро режим за отслабване, който гарантира да я върне във форма само за една седмица. А до края на риалити формата Бергендорф ще бъде по-стройна и от момента на влизането си в него.

Режимът чудо, който Биг Брадър прилага на Жана, има наистина шеметен ефект и гарантира чудеса в огледалото, кантара и сантиметъра. Всеки, който иска или има нужда от отслабване, може да се възползва от него и после да сподели резултатите си.

И така, много е простичко, но трябва да спазите стриктно само няколко правила. Първото от тях е да не приемате нищо друго, освен билков чай без захар и ябълки в продължение на три или минимум два пълни дни. Разбира се, водата се пие без ограничение като така правите задължителното за всяка диета пречистване на тялото.

Демир бозан билки за бъбреци

След втория или третия ден на чай и ябълки (които може да са до десет на ден), започвате да се захранвате с първоначално по-малки порции. Всичко, което ще ядете обаче, трябва да бъде съобразено с правилата на разделното хранене.

Това е – позволени са всички храни, но комбинациите им трябва да бъдат по разделно хранене. Например никога, когато ядете ориз или картофи, в тях или заедно с тях не бива да има месо и обратното.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *