Проф. Осуми взе Нобелова награда заради този еликсир срещу рака!

Д-р Йошинори Осуми е сред малкото хора, които знаят да осъществяват макисмално ефективно предпазване от рак!

Да, това е най-опасното заболяване в света, но японският спциалист проф. Осуми успя да разгадае как може да се избегне то. Именно по този начин лекарят грабна и Нобелова награда за принос в борбата с рака и болестите на старостта.

Еликсирът, който нобелистът препоръчва, се състои в памид, нар и куркума. Това са трите неща, които водят до предпазване от рак, както и до подмладяване на целия организъм.

Предпазване от рак с тази напитка!

Предпазване от рак с тази напитка!

Памидът е вид грозде, от което се прави червено вино. От него е достатъчна една чепка, към която се добавят зрънцата на един нар. Двете се разбиват заедно до получаването на сок. След това се добавят 20 гр. куркума. и се разбърква обилно.

Тази напитка срещу рак се пие веднъж дневно и задължително на гладно. Направеното количество е за една доза, което значи, че еликсирът трябва да се прави всеки ден. Консумацията му е хубаво да продължи поне две седмици, в които всеки ден трябва да се пие.

Проф. Осуми твърди, че по този начин може да противодейства най-вече на левкемията, но ефект има и срещу други разновидности на рака. Освен това човешкият организъм се освежава и така се засилва имунната му система.

Напитката води не само до предпазване от рак, но и от диабет. Тя изчиства дефектните митохондри, което е много важно в случая. Затова е хубаво да се знае как функционира човешкото тяло и кое му влияе добре.

“Фигурин

Ползите от куркумата срещу рака са известни отдавна. В комбинация с памид и нар обаче действието става още по-силно и така се стига до вълшебни резултати.

Препоръчително е този метод да се прилага поне веднъж в годината, за да може ефектът да бъде максимално голям. Успех на всички, решили да вземат здравето си в ръце!


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *