Избавете се от хремата само за 5 минути. Ето как!

Не подценявайте този проблем

И хремата, също като кашлицата, сякаш е неизменна част от всеки вирус, особено тези, които върлуват през есенно-зимния период.

Не се отчайвайте обаче, ако попаднете в плен на хремата. Ще ви предложим изпитан лек, препоръчан от китайски лекар, благодарение на който ще я елиминирате буквално за минути.

За съжаление хората не приемат хремата достатъчно на сериозно. Тя обаче е способна да внесе сериозни затруднения в живота на всеки един от нас и никой не е застрахован, че няма да попадне в неин плен.
Лекарят по китайска медицина д-р Лу Хунсен предлага изключително лесен и ефикасен начин за лечение на хремата, който както вече споменахме ще ви избави от нея в рамките на пет минути.

хремата

Не подценявайте този проблем

Първата вълшебна точка, върху която трябва да упражните лек натиск е точката между веждите (т.нар. десетка). Притиснете задръжте за една минута.

След това упражнете лек натиск и върху слепоочията (симетрични точки, намиращи се на около 2 см. от външната страна на веждите). Открийте двете едва доловими вдлъбнатинки и ги притеснете едновременно.
Нека останат притиснати за една минута.

Третата точка, върху която трябва да упражните лек натиск, за да се избавите от хремата, се намира в горната част на носа на около 1 см. от десетката. Притиснете тези точки и от двете страни на носа си и отново задръжте за една минута.

Накрая притиснете за една минута симетричните точки, намиращи се на половин сантиметър от ноздрите.

“Демир

От огромно значение е да упражнявате натиска с върха на пръстите и да притискате в продължение на една минута. Притискането трябва да е достатъчно силно, но да не се стига до там, че да изпитвате болка.

Няма значение в коя посока осъществявате лекия масаж. Важното е да имате усещане за натиск върху всяка една от тези точки. Ще се уверите в огромната полза от този метод, тъй като хремата ще спре още след първия натиск.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *