Хапвате от това и след 2 часа раковите клетки започват да умират!

Убийте най-злокачествената болест с природно средство! Може да се използва при всяко лечение на рак!

Всеки знае за чесъна, но мнозина подценяват ползите от него, пише Zajenata.bg. Истината е, че той може да предотврати сумати болести. В този ред на мисли можем да кажем, че чесънът се използва и при лечение на рак.

Дествието на този природен лек е много силно. Затова ще направим анализ на всяка негова стъпка в човешкия организъм. Оказва се, че тези стъпки са много. Отбелязваме ги след всяка консумация на чесън.

Чесънът помага при лечение на рак

Чесънът помага при лечение на рак

1 час: Тогава чесънът става храна за тялото, защото се вари в него.

2 – 4 часа: Това е периодът, в който се стига до неутрализиране на свободните радикали и съответно до унищожаване на наличните ракови клетки в организма.

4- 6 часа: Тук се стига до отслабване, тъй като метаболизмът се задвижва и така от организма се премахва излишната течност.

6 – 7 часа: В този период се осъществява антибактериалното действие на чесъна. Организмът се дезинфектира и така се стига до детоксикация.

7 – 10 часа: Тук чесънът предпазва стомаха от окисляване на храната в него.

10 – 24 часа: Това е най-мащабният период от действието на чесъна. В него се получава нормализиране на холестерола и кръвното нялягане, засилване на имунитета, заздравяване на костите, премахване на тежките метали, премахване на умората, подобряване дълголетитето на клетките.

Всички тези ползи от чесъна са в състояние да се задействат само след консумацията на 3-4 скилидки. Хубаво е те да се взимат по време на хранене. Трябва да се дъвчат максимално добре, за да се разтвори чесънът в организма, съветва Doctorbg.net.

Всяко лечение на рак е много трудно и сложно. То зависи обаче от средата, в която са разположени заразените клетки. Дори болестта още да не е налице, много от клетките може да са вече увредени.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Ето защо яжте чесън редовно. Така ще се предпазите от рак и от много други тежки заболявания. Старайте се чесънът да присъства на масата ви поне 3-4 пъти седмично.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *