Читателки удивени: Добавката на Ваня Червенкова прави чудеса в отслабването! (виж резултатите тук)

Добавката на Ваня Червенкова съдържа мощна комбинация от най-важните съставки за отслабване!

Броени месеци след като на пазара излезе добавката на Ваня Червенкова „Биваред“, първите отзиви за нея не закъсняха. Удивени читателки буквално алармираха сайта ни за чудния ефект на тази мощна комбинация от най-важните съставки при диета и отслабване.

Оказа се, че една от дамите е успяла да свали цели 7 килограма за две седмици, а други две са намалили теглото си с между 4 и 5 килограма за същото това време. С ежедневен прием на добавката на Ваня Червенкова и разбира се, с избягване на прекомерния прием на храна или казано по нашенски – да се тъпчем.

добавката на Ваня Червенкова

Добавката на Ваня Червенкова събуди невероятен интерес сред дамите у нас, но действа и при мъже

Хранителната добавка на Ваня Червенкова „Биваред“ включва в себе си следните компоненти – лист от бреза, худия, глюкоманан, зелено кафе, куркума, ацетил Л-карнитин, Бергамот и Витамин 12.

Препоръчителният прием е не повече от една таблетка на ден, която се приема сутрин след ставане от сън и още на гладно. За тези, които имат проблеми със стомаха, или страдат от колит и гастрит, добавката на Ваня Червенкова може да се приема и по време на хранене.

„Най-хубавото е това, че преди имах страшен апетит. Знаех, че не съм гладна, но просто трябваше да дъвча нещо. Още на втория ден след добавката този вълчи глад изчезна и се чувствам сита от двойно по-малки порции. А отслабването ми беше видимо още преди да го покаже кантарът. Просто тялото ми се прибра някак, дрехите ми станаха по-свободни“, пише Маргарита Видева от София.

Демир бозан билки за бъбреци

А Даниела Проданова от Бургас споделя, че преди време е сваляла килограми с диетата на Ваня Червенкова, но последната не й понасяла – струвала й се доста тежка. „Вече взимам само от тази хранителна добавка и съм ок. Нямам нужда от сладко, от мазно и някак от само себе си започнах да свалям килограми. Надявам се ефектът да се запази, защото имам да губя още поне 5 кг“, разказва бургазлийката.

Самият екип на Ваня Червенкова, който е създал тази добавка „Биваред“ е категоричен, че тя не дава никакви странични ефекти, не съдържа и грам ГМО, както и най-важното – не предизвиква никакъв йо-йо ефект.

Първите резултати, които могат да бъдат видими, се постигат след поне месец прием на тази природна комбинация.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

3 коментара по “Читателки удивени: Добавката на Ваня Червенкова прави чудеса в отслабването! (виж резултатите тук)

  1. Искам да зная съвместим ли е приема на БИВАРЕД с отводняващи лекарства, напримир ТРИФАС. А дали приема на БИВАРЕД е съвместим с приема на ХИДРОЛЕС? Отскора имам проблем с набиране на вода в организма и се интересувам дали мога да използвам тази хранителна добавка с друга или с лекарство.
    Предварително благодаря за отговора.

  2. Колко време се препорчва да се приема,_спирам когато преценка или има някакъв период на прием

  3. Е, благодаря за неизпратения отговор на жената. Явно това е поредното менте и нямате какво да кажете

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *