Д-р Мария Папазова разкри коя е най-голямата отрова на трапезата ни

Тази храна присъства на трапезата на преобладаваща част от обществото

Добре познатата на всички д-р Мария Папазова разкри коя е най-голямата отрова, която слагаме всеки ден на трапезата си.

Д-р Папазова посочи, че най-страшно е, че децата от малки ядат тази отрова и тя компрометира не само имунитета им, а и стомашно-чревния трак и се стига до сериозни стомашни възпаления.
През последните 15 години д-р Папазова се изгражда като холистичен лекар. Тя разкрива, че като цяло българите се храним с изключително компрометирана храна, която обърква изцяло гените ни.

Сравнително новата наука, носеща наименованието нутригеномика, отсяваща правилно храната, която оказва положително влияние на организма, е категорична, че изкуствените кисели млека, отровните меса и хибридните зърнени култури, които присъстват всеки ден на трапезата ни, създават сериозни здравословни проблеми. Тези храни са истинска отрова, но въпреки това присъстват на трапезата на много голяма част от обществото.

“Фигурин

 

отрова

Тази храна присъства на трапезата на преобладаваща част от обществото

Като отрова и враг номер едно за здравето ни, д-р Папазова посочва модифицираните пшенични култури.
Същото това твърдение е в сила и за ориза, соята, ръжта, овеса и царевицата. Д-р Мария Папазова е категорична, че днешното жито няма нищо общо с това, което са използвали нашите баби.

Генетичните промени на пшеницата засягат основно белите и тъмните пълнозърнести храни, които ние погрешно определяме като полезни. Истината е, че тези храни с протеините си, са изключително вредни за човешкия организъм. Основният проблем идва от структурната промяна на протеина (глутен) в модифицираната пшеница.
Именно той е в основата на редица здравословни проблеми.

Д-р Папазова посочва, че от хиляди години пшеницата съдържа вид протеин, с който обаче човешкият организъм е свикнал и го възприема като свой. След модификацията обаче този протеин се превръща в хищник за организма ни, разрушава всички фибри в червата и се стига до нарушения на пропускливостта на клетъчната мембрана.

Въпреки това организмът ни не ги изхвърля и чрез кръвта тези „хищници” достигат до всяка клетка и нанасят поражения върху различни органи.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Д-р Мария Папазова разкри коя е най-голямата отрова на трапезата ни

  1. Не знам колко е добра като специалист, но човещина няма грам в тази жена. Не я гледайте колко е усмихната по телевизията. Опитайте се да я спрете навън случайно и ще видите колко унизително и грозно ще се отнесе с Вас.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *