Напитката на Генадий Малахов изхвърля всички токсини за 36 часа! (РЕЦЕПТА)

За пречистване на оргазнизма и освежаване на имунитета – само тази напитка!

Генадий Малахов по професия е писател, но по призвание може да се причисли към народните лечители. Именно една негова напитка е в основата на може би най-бързото пречистване на организма, научи Doctorbg.net.

Въпросният еликсир съдържа само няколко компонента, но тяхното съчетание прави имунната система непробиваема. По този начин място за токсините в организма не остава.

Тиквата е важна съставка за пречистване на организма

Тиквата е важна съставка за пречистване на организма

Съставки: кисело мляко (4 ч. ч.), варена и пасирана тиква (150 гр.) и пчелен мед (1 суп. лъж.).

По възможност е добре всичко да бъде естествено. Тоест млякото да бъде домашно производство, а медът натурален.

Приготвяне: Всичко се смесва толкова обилно, че е нужно да се бърка поне 15-20 мин. Ако сместа се получи доста гъста, може да се разреди с половин чашка вода.

Консумация: По принцип е най-добре да се пие в поне 4 поредни дни, но още в средата на втория ден човек започва да се чувства по-укрепнал и свеж. Винаги се приема 2 часа преди ядене. Това се случва сутрин и вечер. Една доза е равна на половината от направената напитка, а на следващия ден се прави нова.

Генадий Малахов е спасил много свои близки от различни заболявания именно чрез този еликсир. Главното при него е, че засилва имунитета, а по този начин се стига до пречистване на организма.

“Демир

За по-силен ефект може да се почне с киселото мляко седмица по-рано. В 6 дни се приема кисело мляко (по половин чаша дневно), а между тях се прави пауза от 1 ден без консумиране на мляко.

Това се прилага с цел по-бързата адаптация на организма след започването на процедурата с пречистващата напитка. По този начин действието й ще бъде много по-силно.

Разбира се, ефектът е голям и ако директно се пристъпи към напитката от кисело мляко, тиква и мед.

Опитайте от тази смес, която не само ще ви избави от всички токсини, но и е много вкусна!

 

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *