След победата над рака, нова рецепта с котешка стъпка изуми медицината!

Котешка стъпка е билката с може би най-разностранни ползи!

След като стана ясно, че билката котешка стъпка е в състояние да победи заболяването рак, сега наяве излезе нова полза от растението. Тя е свързана с високото кръвно и намаляването му, научи Doctorbg.net.

Котешка стъпка действа изключително ползотворно за отпушване на артерии. Тя прави проводимостта им много по-добра, улеснявайки преминаването на кръвта.

Котешка стъпка е изходът на много проблеми със здравето

Котешка стъпка е изходът на много проблеми със здравето

Освен че отпушва артериите, билката е в състояние и да ги предпазва от запушване. Тоест още преди да се появи сърдечен проблем, котешка стъпка го спира.

Всички тези ползи правят растението много полезно за сваляне на кръвното налягане. Проблем, който се получава вследствие именно на сърдечни смущения в организма.

За да се възползвате по най-добрия начин от тези лечебни свойства на котешка стъпка, можете да си направите чай от билката. Запарете 1 суп. лъж. от нея в 400 мл. вода и изчакайте 20 минути. После прецедете.

Отварата се пие преди всяко хранене. Приема се, че човек се храни поне три пъти на ден. Това значи чаят да бъде разпределен на три за целия ден.

Важно е да се уточни, че може да се пие и четири пъти (тоест да се раздели отварата на четири), но в никакъв случай не може да се пие по-малко от три пъти на ден.

Цялото лечение може да продължи 7 дни. Ефектът е дълготраен. След това човек няма да има сърдечни проблеми с месеци.

Ако искате лично да си наберете котешка стъпка, можете да я потърсите в районите на Стара планина, Родопите и Средна гора.

Ползите от тази билка са учудващо много. Освен че може да се бори с рака и пази от инфаркт и инсулт, тя е много полезна и при бъбречни кризи. Лекува цистит и камъни в бъбреците. Диабетиците също имат полза от консумирането й.

Ако нямате възможност да си набавите котешка стъпка от българските планини, можете да я намерите в билковите аптеки. Успех!

 

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *