Топ диета топи гарантирано 5 кг за седмица: Ефектът е смайващ! (виж тук)

Топ диета топи гарантирано 5 кг за седмица: Ефектът е смайващ! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Тази диета за отслабване се превърна в истински хит не само у нас, но и в Европа!

Една зашеметяваща и адски ефективна диета за отслабване превзе България, а и много страни в Западна Европа. Резултатите от нея са невероятни като гарантираните свалени килограми са точно 5 кг на седмица.

Диетата се препоръчва и от специалисти, тъй като не залага на глад, а и продуктите, които консумираме, са доста разнообразни и полезни. Простото правило е да се храним всеки ден с различна храна, на принципа на така наречените монодиети.

отслабване

С тази диета за отслабване гарантирано ще смените цялата си визия и гардероб

И така – през първия ден от тази диета за отслабване трябва да се храним само с риба. Нищо друго, освен различни видове риба, не е позволено. Няма салати, няма плодове, няма дори кисело мляко. Рибата може да е сготвена по различни начини, само не се препоръчва да е пържена.

Към нея може спокойно да добавяме лимонов сок и да я приготвим с малко зехтин или олио.

Вторият ден е посветен само на зеленчуците като хапваме от всички видове, дори може да си угодим и с картофи. Третия ден ядем само и единствено пилешко месо, което също си приготвяме в най-различни варианти, но без пържено.

На четвъртия ден се ядат само каши, които може да са приготвени от гречка, овесени ядки, пшеница и други. Добре е зърнените култури да са разнообразни.

Петия ден ядем само мляко – то може да е прясно мляко и кисело мляко, но освен тях не слагаме друго в устата си. Количеството не е ограничено, стига да не сте гладни. Шестият ден е плодовият ден, в който хапвате от всички видове плодове.

А на седмия се връщате към нормалното си хранене, само без да включвате в него сладко, мазно и тестено. Иначе може да смесвате храните и да си угодите на стомахчето. Ако се налага, тази диета за отслабване се прави още една седмица или до постигане на желания резултат.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *