Истината за отслабването на Ути Бъчваров: Ето как точно свали 22 кг.!

Истината за отслабването на Ути Бъчваров: Ето как точно свали 22 кг.!
4.3 (86.67%) 3 votes

Всяко отслабване само по себе си е подвиг, но това е нещо изключително!

Ути Бъчваров излезе от „ВИП Брадър“ с 22 кг. по-слаб и това не е случайно. Всъщност кулинарят не разчиташе през тези два месеца само на диета, а и на специална напитка, ускоряваща метаболизма му.

Чудотворният еликсир съдържа само няколко съставки, които чрез комбинацията си стават убиец на мазнини. Това са неща, чиято консумация по принцип е много полезна и пречиства организма.

Дафинов лист и канела за драстично отслабване!

Дафинов лист и канела за драстично отслабване!

Великото отслабване на Ути се състои най-вече в тази напитка. Тя се прави по следния начин:

Оставят се 800 мл. вода до кипване. После тенджерата се отстранява от огъня, за да се сложи в нея една пръчка канела и 3 бр. дафинов лист. Накрая се пуска вътре и 1 суп. лъж. сушен зелен чай.

Всичко се запаря и стои така до охлаждането на течността. После вече се прецежда внимателно.

Отварата за отслабване се приема на три дози през целия ден. Затова трябва да разпределите тези 800 мл. по начин, по който да имате три равни порции в рамките на настоящия ден.

Първата се приема рано сутрин, когато още не сте закусвали. Втората се изпива след закуска. Третата пък се консумира малко преди лягане.

Хубаво е да си изградите навици, с които да приемате напитката за отслабване. Тоест най-добре приемайте дозите в сравнително еднакви часове всеки ден в продължение на поне две седмици.

С тази отвара организмът не само се чувства по-сит, но и по-свеж. Свалянето на килограми започва да се усеща много бързо, защото човек придобива по-голяма енергия.

Ути Бъчваров, разбира се, ограничи и някои храни в менюто си, с което подсили ефекта. Дори и само с приемането на този еликсир обаче е възможно драстично отслабване.

Процедурата може да се прилага толкова пъти, колкото желаете. Успех!

*Важно: Ако имате алергия към някоя от съставките, не приемайте напитката!

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *