Експресен лек за упорита кашлица: Само 4 пъти през деня и на следващия вече я няма! (ето рецептата)

Това е един от най-ефикасните лекове срещу упорита кашлица!

Есента дойде, а тези дни температурите паднаха така рязко, че времето повече наподобява на зима. И, разбира се, всеки втори се тръшна с оплаквания за настинка или вирус.

Безспорно най-кошмарното нещо при всеки вирус или грип, е кашлицата и то упоритата кашлица. На всички ни се е случвало да се чудим какво става с организма ни и защо дни, след като сме оздравели напълно, още продължаваме да се дерем като магарета.

упорита кашлица

Супер ефективна рецепта против упорита кашлица

Така е, упорита кашлица не минава за ден, дори за седмица – особено ако не сте я хванали и започнали да лекувате навреме. И за този проблем обаче си има решение, при това безотказно. А сега ще ви доверим тайната как да излекувате упорита кашлица само за ден.

Бъдете сигурни, че с тази рецепта и най-упоритата кашлица няма да се задържи жива. На втория ден вече ще дишате нормално, а на третия от нея няма да има и следа.

Всичко, което ви трябва, е домашна ракия (може и купешка, но най-добре е да е домашно приготвена и чиста), зехтин и истински природен мед (в никакъв случай не си мислете, че този в магазините с глюкозата ще свърши работа).

След като сте се постарали да се снабдите с трите задължителни и единствени съставки, просто ги смесете. Количеството може да е такова, каквото искате лично вие, но по принцип се смесват супена лъжица ракия, заедно с лъжица мед и лъжица зехтин.

“Фигурин

Това природно натурално чудо се разбърква много хубаво, за да се превърне в съвсем еднородна маса и след това се приема на два или максимум три пъти. Някои хора я знаят рецептата с предварително сваряване на съставките, но ние сме категорични, че не бива да минават през термична обработка, за да не им се изгубят най-полезните свойства.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *