Това е рецептата за най-здравословното отслабване, което сте си представяли!

Отслабване – процес, който не се постига лесно, но пък е много важен за здравето на човека!

Изгарянето на калории винаги е било главна тема във всички народи. Затова няма да губим време в разясняването колко е полезно да се постигне отслабване, а директно ще преминем към рецептата, която ще промени живота ви.

Тя се състои от: червено зеле (300 гр.), зелена ябълка (1 бр.), листа от мента (една шепа) и босилек (една шепа).

Всички съставки първо се измиват, а после се нарязват на едро. Слагат се в блендер и се смилат до получаването на течност.

Напитка за отслабване като от приказките!

Напитка за отслабване като от приказките!

Пие се по една нормална чашка преди закуска и преди вечеря. Хубаво е това да продължи поне 10 дни. Само така ще сте сигурни, че ефектът няма да бъде краткотраен.

Сигурно се досещате, че всяка една съставка е много важна и специална във въпросния еликсир.

Така например червеното зеле има силата да нормализира кръвното налягане и да изхвърли токсините от черния дроб. Освен това зелевият сок засилва метаболизма, с което действа положително на храносмилателната система и така се стига по-лесно до отслабване.

Еликсирът успява да засили в пъти имунитета на човек. Той го пази от вируси и настинки, тъй като червеното зеле има антибактериални свойства, понеже съдържа много минерали и витамини.

“Фигурин

Въпросната напитка за отслабване има множество ползи върху цялото тяло. Тя заздравява ноктите и ги прави по-красиви. Затова е добър вариант за хора с гъбички на ноктите.

Много от народните лечители определят еликсира като най-мощния природен лек. Това автоматично го прави и най-здравословния начин за загуба на тегло.

„Пих от това питие една седмица. Много ми помогна, оттогава грип не ме е ловил, а и свалих доста килограми.“ – споделя един от щастливците, успели да опитат от блаженството на този природен еликсир.

Ако желаете и вие да имате същите резултати, не се бавете, а веднага изпийте вълшебния коктейл!

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *