Пийте това чудо 25 дни и вирус няма да ви хване цяла зима! (пречиства и кръвта, а е много евтино – рецепта)

Този еликсир пречиства кръвта и засилва имунната система като не допуска вирус в организма ни!

Ако искате да сте здрави цяла зима, а освен това да пречистите организма си от всички отрови и токсини, непременно направете тази здравословна и наистина уникално ефективна рецепта за здраве.

Тя действа в две направления – пречиства кръвта и засилва имунната система така, че гарантирано няма да ви хване вирус, настинка, а още по-малко пък грип.

вирус

Няма такъв добър еликсир против вирус и за пречистване на кръвта

Забравете за многобройните лекарства и препарати по аптеките, които не само са толкова скъпи, че дерат и кожата от гърба ни, но повечето от тях нямат обещаваното действие и наполовина.

За сметка на това тази стара рецепта е истинско природно чудо за здраве и се прави само от две сътавки – това са кромид лук и лимони. Да, може и да ви звучи леко гадно, но няма да се глезим сега, защото не е никак неприятно на вкус, а и си струва всяка капка.

Прави се като взимаме 300 грама кромид лук и един килограм лимони. Първо си нарязваме лимоните на парченца, а на лука обелваме външната обвивка и също го нарязваме.

След това слагаме вода в една тенджера и я оставяме да заври на котлона. Щом видим, че водата е вече завряла, пускаме парчетата от лимоните и лука в нея – слагаме ги заедно и оставяме да поврат вътре за около 15 минути.

“Фигурин

После сваляме тенджерата от котлона и за още толкова време оставяме лимоните и лука да киснат във врялата вода. Накрая си прецеждаме тази отвара и я затваряме в буркан, най-добре с винтова капачка. От това количество пием всеки ден на гладно, само по една ракиена чашка.

Добре е да се прави лечението пълни 25 дни като отварата, разбира се, не се приготвя само веднъж за целия период, а няколко пъти. Количеството вода, което ни трябва всеки път, когато я приготвяме, е около два литра.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *