Само една лъжичка от това и бъбреците стават като нови

Лек за жълти стотинки, а върши чудеса

Едва ли някой ще оспори факта, че бъбреците са едни от най-важните органи в човешкото тяло.

Освен, че филтрират кръвта (120-150 литра дневно) и извеждат отпадните продукти от тялото ни чрез урината, те са натоварени със задачата да поддържат нормалните нива на електролитите в тялото.
И с това функциите им не се изчерпват.

Другата им изключително важна функция е производството на хормони, които са отговорни за регулацията на нивата на кръвното налягане, цялостната кръвна картина и поддържане на здрави кости.
Не са малко хората, които страдат от проблеми с бъбреците.

бъбреците

Лек за жълти стотинки, а върши чудеса

До бъбречни проблеми могат да доведат много фактори от ежедневието. За голяма част от тях сме виновни самите ние.
Сред факторите, водещи до увреждане на бъбреците са високо кръвно налягане, нездравословно хранене (прекомерен прием на сол и мазни храни), диабет тип 2, инфекции, намален прием на течности, камъни в бъбреците, чест прием на болкоуспокояващи, които намалят бързо болката, но за сметка на това нанасят пагубни последствия върху бъбреците.

Голяма част от тези проблеми могат да бъдат решени с едно много просто средство, което се намира на една ръка разстояние от нас.
Често решението на проблема е елементарно, но не го знаем. Преди да тръгнете по дългия и трънлив път на прием на медикаменти, можете да изпробвате това лесно средство.

Убедени сме, че го има във всяка една кухня и често пъти го използвате в приготвянето на вкусни баници и питки.
Може би вече се досетихте, че става въпрос за содата бикарбонат.
Специалисти твърдят, че приемът на само половин лъжичка сода бикарбонат дневно може да подобри значително състоянието на бъбреците ви.

Достатъчно е да разтворите половин чаена лъжичка сода бикарбонат в малко количество вода и да я изпиете. Това е всичко, което трябва да свършите, а тя ще свърши чудеса за вашия организъм и по-специално за бъбреците ви.
Убедете се сами в чудотворното й свойство.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *