Сбогом на клизмата: Пълно прочистване на червата с това домашно чудо! (след 2 седмици си нов човек)

Тази напитка прави пълно прочистване на червата и се чувствате като нов!

Всеки средно интелигентен човек знае, че болестите не идват само от гена или стреса, но и предимно от храната, която ядем. Да се прави прочистване на червата е препоръчително, а в наши дни и задължително. Защото продуктите на трапезата ни вече не са такива, каквито бяха.

Наблъсканата с химия, ГМО и всякакви други гадории храна, замърсява червата ни, а оттам и целия организъм. Ако не се вземат мерки, това може да доведе до сериозни проблеми и влошаване на здравето като цяло.

прочистване на червата

Така се прави пълно прочистване на червата. Ще ви светне пред очите

Обикновено сме свикнали, че за прочистване на червата, най-добре действа клизмата. Да, тя със сигурност изчиства шлаките и наслояванията, но първо е крайно неприятна и второ – за някои дори болезнена.

Забравете за мъките и неудобствата покрай клизмата и направете пълно прочистване на червата с това природно домашно чудо. Само след две седмици прием, ще се почувствате изцяло нов човек. Гарантирано е!

Трябва да се снабдите само с три неща, при това най-обикновени. Първото е супена лъжица с вода, второто са две лъжици с ябълков оцет и третото е лъжица с течен, но истински мед. Нищо повече не ви е необходимо.

Смесете трите съставки и хубаво ги разбъркайте, а след това приемете тази смес на гладно сутрин. Веднага след ставане, дори и преди да сте пили първата си за деня чаша с топла вода.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

След приема на тази смес за прочистване на червата, не бива да слагате нищо в устата си, освен чиста вода. Храненето може да дойде едва час по-късно, когато и ежедневието ви си тръгва по обичайния ритъм.

Сместа си я правите всеки ден, защото не бива да престоява, а и става много експресно и лесно. Приемайте я две седмици и ще видите какъв ще е резултатът след това – просто фантастичен за здравето ви.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Сбогом на клизмата: Пълно прочистване на червата с това домашно чудо! (след 2 седмици си нов човек)

  1. Чудесна рецепта! Действа – лично съм я изпробвала,но в малко по-различен вариант – чаша зелен чай с мед и ябълков оцет.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *