Поклон! Д-р Янаки Янакиев, ортопед от Пловдив, прави уникални неща в името на пациентите си

Д-р Янаки Янакиев събра погледите на цяла България!

В България все още има съвестни хора, които ги е грижа за ближния. Именно такъв човек е д-р Янаки Янакиев от гр. Пловдив, научи Doctorbg.net.

Той е сред най-добрите ортопеди в страната ни, но освен това помага на пациентите си и с пари. Да, колкото и шокиращо да звучи, лекарят понякога сам покрива разходите за път на болни хора.

Нова ТВ разкри, че д-р Янакиев е давал пари на ръка на пациенти от цяла България, тъй като те са нямали средства да дойдат на преглед в Пловдив.

„Случвало се е да ми кажат, че искат да дойдат, но не могат, защото нямат пари за пътни. Тогава аз покривам тези разходи, понеже сме постигнали някакъв напредък в лечението на дадено дете и ако то не дойде на следващ преглед, всичко ще отиде на вятъра.“ – признава д-р Янаки Янакиев.

Пловдивският ортопед разкри и доста големи проблеми в здравната ни каса. Оказва се, че тя покрива колянната и тазобедрената протеза, но останалите метални импланти не се включват в нея.

Именно това спира лечението на доста от хората с такива проблеми. Цената на имплантите е от порядъка на няколко хиляди лева, които за много семейства са непосилни.

Затова д-р Янаки Янакиев е решил да помага с пътните разходи, за да може да се ходи редовно на прегледи и да се поддържа състоянието на пациента.

Лекарят обаче не спира дотук. Той е вадил пари от джоба си и за метален имплант, което е уникален жест. Именно това е направил за 11-годишната Илейн от Стара Загора.

Момичето никога не е ходило нормално, поради деформация на петата. Благодарение на импланта, закупен от д-р Янаки Янакиев обаче, се очаква от пролетта детето да започне да стъпва без никакъв проблем.

Д-р Янаки Янакиев е в състояние да ви избави от този проблем

Д-р Янаки Янакиев е в състояние да ви избави от този проблем

„За нас имплантите са наистина много скъпи. Обърнахме се към здравноосигурителния фонд, но 3 месеца нямахме никакъв отговор. Тогава получихме обаждане от д-р Янакиев. Много ме изненада декларацията, но на драго сърце я попълних, тъй като това е страхотен жест.“ – споделя развълнуваната майка Милена Бъбарова.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Методите на Павел Няголов лекуват най-тежка форма на грип и настинка, вижте ги!

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Поклон! Д-р Янаки Янакиев, ортопед от Пловдив, прави уникални неща в името на пациентите си

  1. Не знам до колко е вярно това но дъщеря ми беше оперирана на 2г5м, 8 операции за 8месеца като шест операции на краката и по една на ръцете като на едната ръка уж трябва да имаме метален имплант но уж защото после разбрахме че няма такъв имплант а парите да прибрани. Отделно две от операциите са платени по 1200лв. Но сега моето вече пораснало момиче не може да ходи защото тези операции са я доовредили тъй като някои от тях са били излишни. Да помага на някой но взема от други. Дано има много повече майки доволни от лечението му защото аз и до ден днешен съжалявам че сляпо му се довери и оставих тогава двегодишно то си детенце в ръцете му.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *