„Шокова терапия“ уби рак на простатата у 47 мъже, вижте!

Рак на простатата бе елиминиран от много болни мъже благодарение на нов метод!

Проф. Сам Денмейд от болницата в Балтимор е напът да промени изцяло медицината. Изследване, проведено от неговия екип, е дало невероятни резултати в борбата с рак на простатата, научи Doctorbg.net.

Лекарите са узнали, че големите количества тестостерон са в състояние да унищожат тумора. Нещо, което досега се считаше за точно обратното.

Рак на простатата е много опасен вид рак

Рак на простатата е много опасен вид рак

Учените обаче са установили, че чрез инжектиране на огромни дози тестостерон болният може да бъде напълно излекуван. Лечението е наречено от целия медицински екип „шокова терапия“.

Вече е бил проведен експеримент с пациенти, чието заболяване е било в по-напреднал стадий. При 47 от тях ракът е вече само кошмарен спомен.

„Още сме в начален етап, но вървим в правилната посока. Целта ни е чрез шокове с тестостерон да изненадаме тумора и това да го убие.“ – казва професорът, който ръководи изследването.

Според него, за цялата 2016 година дотук е бил постигнат значителен напредък в лечението на рак на простатата. Цели 47 мъже вече нямат тумор, но все пак продължават да следят състоянието си.

“Фигурин

Броят на антигените в тях е намалял значително. Именно по този показател по принцип се открива този вид рак. Така може да бъде хванат в по-ранен стадий.

Това е било направено при въпросните мъже, а чрез инжектиране на дози тестостерон туморът е бил унищожен. Резултатите от изследването са били представени официално на конференция в Мюнхен, Германия.

Чрез „шокова терапия“ обаче могат да се получат и странични ефекти. Най-честият от тях е постоянно желание за интимност с жена, което може да се отрази и физически. Това обаче е малък проблем в сравнение с рака.

Според проучванията, рак на простатата е един от най-разпространените видове на рак сред мъжете. Смъртните случаи в световен мащаб са над 20%, което е стряскащо за цялата медицина. Затова борбата с болестта продължава с пълна сила.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *